FATİH ERBAKAN'DA O TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Siyaset 24.05.2024 - 13:20, Güncelleme: 24.05.2024 - 13:27
 

FATİH ERBAKAN'DA O TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

KOCAELİ HABERİ
Türkiye gündeminde geniş yer tutan "sokak köpeklerinin uyutulması" ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: "Allah'ın verdiği canı ancak Allah alabilir. Sokak köpeklerinin uyutulmasına karşıyız. Batıyı taklit etmek doğru bir yaklaşım değildir." dedi.. Onedio haber'de yer alan haber göre sokak köpeklerinin toplatılması ve uyutulmasıyla ilgili çalışmalara değinen Erbakan, “Cenabıallah'ın verdiği bir canı ancak Cenabıallah alabilir. O bir insan da olsa, hayvan da olsa böyledir. Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle Yeniden Refah Partisi olarak karşıyız. Bu inancımıza da uygun olmayan bir davranıştır. İnsani bir davranış da değil" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Türkiye gündeminde geniş yer tutan "sokak köpeklerinin uyutulması" ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: "Allah'ın verdiği canı ancak Allah alabilir. Sokak köpeklerinin uyutulmasına karşıyız. Batıyı taklit etmek doğru bir yaklaşım değildir." dedi..

Onedio haber'de yer alan haber göre sokak köpeklerinin toplatılması ve uyutulmasıyla ilgili çalışmalara değinen Erbakan, “Cenabıallah'ın verdiği bir canı ancak Cenabıallah alabilir. O bir insan da olsa, hayvan da olsa böyledir. Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle Yeniden Refah Partisi olarak karşıyız. Bu inancımıza da uygun olmayan bir davranıştır. İnsani bir davranış da değil" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.