FATİH ALTAYLI TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Güncel 10.06.2024 - 14:02, Güncelleme: 10.06.2024 - 14:02
 

FATİH ALTAYLI TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci Fatih Altaylı, kişisel Youtube kanalında yaptığı yayında kendisine bir motosikletin çarptığını, sürücünün küfür ederek olay yerinden ayrıldığını anlattı. Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine bir motosikletin çarptığını söyledi. Hafta sonu geçirdiği kazayı kişisel YouTube kanalında anlatan Altaylı, kaldırımda yürürken bir motosikletin çarptığını ve yere düştüğünü söyledi. Kaza sırasında ciddi bir yaralanma yaşamadığını belirten Altaylı, motosiklet sürücüsünün kendisine küfür ederek hızla olay yerinden uzaklaştığını belirtti.  Altaylı, yasal yollara başvuracağını söyledi. 
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci Fatih Altaylı, kişisel Youtube kanalında yaptığı yayında kendisine bir motosikletin çarptığını, sürücünün küfür ederek olay yerinden ayrıldığını anlattı.

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine bir motosikletin çarptığını söyledi.
Hafta sonu geçirdiği kazayı kişisel YouTube kanalında anlatan Altaylı, kaldırımda yürürken bir motosikletin çarptığını ve yere düştüğünü söyledi. Kaza sırasında ciddi bir yaralanma yaşamadığını belirten Altaylı, motosiklet sürücüsünün kendisine küfür ederek hızla olay yerinden uzaklaştığını belirtti. 

Altaylı, yasal yollara başvuracağını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.