EV HIRSIZLARI YAKALANDI

Asayiş 01.09.2023 - 20:50, Güncelleme: 01.09.2023 - 20:50
 

EV HIRSIZLARI YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Emniyet Müdürlüğümüzce 15.08.2023 tarihinde İlimiz İZMİT ilçesinde meydana gelen Evden Hırsızlık (400.000 TL değerinde ziynet eşyası, cep telefonu ve nakit para) konusu ile ilgili yapılan araştırmalarda; Hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen B.K. ve Ö.F.G. isimli şahıslar 29.08.2023 günü Bursa ilinde yapılan operasyon sonucu yakalanmıştır.  Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından gün içerisinde adli makamlara sevk edilen Ö.F.G. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, B.K. isimli şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞTIR. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

Emniyet Müdürlüğümüzce 15.08.2023 tarihinde İlimiz İZMİT ilçesinde meydana gelen Evden Hırsızlık (400.000 TL değerinde ziynet eşyası, cep telefonu ve nakit para) konusu ile ilgili yapılan araştırmalarda; Hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen B.K. ve Ö.F.G. isimli şahıslar 29.08.2023 günü Bursa ilinde yapılan operasyon sonucu yakalanmıştır. 

Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından gün içerisinde adli makamlara sevk edilen Ö.F.G. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, B.K. isimli şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞTIR.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.