EURO'DA REKOR KIRILDI

Ekonomi 06.11.2023 - 10:00, Güncelleme: 06.11.2023 - 10:02
 

EURO'DA REKOR KIRILDI

KOCAELİ HABERİ
Dolar/TL günlük sınırlı yükseliş eğilimine devam ederken Euro TL ise sabah saatlerinde 30.71 ile zirve tazeledi. Piyasalarda bugün Hazine ihalesi, öncü ticaret verileri ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in ziyareti takip edilecek. KÜRESEL PİYASALAR ABD'de cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verileri istihdam ve ücret artışının yavaşladığını gösterirken iş gücü verimliliği beklentileri aşarak iş gücü piyasasının ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarına gerek duyulmayacak kadar yavaşladığına işaret etti. Vadeli işlemler kontratlarındaki 0#FF: fiyatlamalar hızla değişerek Fed'in yüzde 90 olasılıkla faiz artırımlarının sonuna geldiğini, ilk faiz indiriminin ise yüzde 86 olasılıkla Haziran'da yapılabileceğini fiyatlamaya başladı. Piyasalar, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) Nisan'da İngiltere Merkez Bankası'nın (BOE) ise Ağustos'ta faiz indirimlerine başlayacağını fiyatlıyor.
KOCAELİ HABERİ

Dolar/TL günlük sınırlı yükseliş eğilimine devam ederken Euro TL ise sabah saatlerinde 30.71 ile zirve tazeledi. Piyasalarda bugün Hazine ihalesi, öncü ticaret verileri ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in ziyareti takip edilecek.

KÜRESEL PİYASALAR

ABD'de cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verileri istihdam ve ücret artışının yavaşladığını gösterirken iş gücü verimliliği beklentileri aşarak iş gücü piyasasının ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarına gerek duyulmayacak kadar yavaşladığına işaret etti.

Vadeli işlemler kontratlarındaki 0#FF: fiyatlamalar hızla değişerek Fed'in yüzde 90 olasılıkla faiz artırımlarının sonuna geldiğini, ilk faiz indiriminin ise yüzde 86 olasılıkla Haziran'da yapılabileceğini fiyatlamaya başladı.

Piyasalar, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) Nisan'da İngiltere Merkez Bankası'nın (BOE) ise Ağustos'ta faiz indirimlerine başlayacağını fiyatlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.