Esra Erol-Müge Anlı kavgasına ATV'den karar! Yeni sezonda olmayacak

Magazin - Cemiyet 14.07.2022 - 17:33, Güncelleme: 14.07.2022 - 17:33
 

Esra Erol-Müge Anlı kavgasına ATV'den karar! Yeni sezonda olmayacak

kocaeli haberi
Müge Anlı ve Esra Erol arasında büyüyen tartışma magazin gündemini meşgul ederken iddialara göre Anlı'ın ATV'ye resti cevap buldu. Birbirlerine programlarında gönderme yapan ikilinin tartışmaları kanalı da rahatsız etti. ATV kan davasına dönen tartışmaya son verdi. Kariyerine evlilik programı ile başlayan başarılı sunucu Esra Erol, RTÜK'ün cezalarından sonra format değişikliğine giderek Müge Anlı ile aynı formatı kullanmaya başladı. ATV'nin gündüz kuşağında yer alan ikili arasında format savaşı başladı. Uzun süredir karşılıklı atışan Anlı ve Erol için ATV kararını verdi. İddialara göre Anlı "Ya ben ya o" diyerek ATV'ye resti çekti. İşte Anlı'nın restinden sonra kanaldan çıkan karar. MÜGE ANLI-ESRA EROL ARASINDA FORMAT SAVAŞI Müge Anlı programında cinayet ve kayıp gibi konuları ele alırken, Esra Erol'da ise aile içi sorunlar işleniyor. ATV'de sevenleri ile hafta içi her gün buluşan ikili arasında tartışmalar yaşandı. Esra Erol'un format değişikliği Müge Anlı'yı kızdırırken kanalda reyting savaşları başladı. Anlı'nın Esra Erol'un programı için kullandığı "Benim programın eşlerin birbirlerini rezil etme platformu değil" sözleri magazine bomba gibi düşmüştü. Anlı'nın bu sözlerine karşı Esra Erol ise yayında "Başkaları gibi mimik kullanmadan olayların üstesinden gelemez" diyerek kavganın ateşini fitillemişti. Tartışmaya Zuhal Topal'da dahil olmuş, Müge Anlı Esra Erol ile kanlı bıçaklı olan Zuhal Topal'ı takibe almıştı. ATV'DEN ESRA EROL KARARI ATV'nin perde arkasında tüm bunlar yaşanırken, Anlı'dan Esra Erol için son hamle geldi. Kulis iddialarına göre ATV'ye resti çeken Müge Anlı Esra Erol'u kastederek, "Ya ben ya o" diye tepki göstermişti. ATV'yi zor durumda bırakan Anlı'nın bu restine karşı kanal kararını verdi. ESRA EROL'DA PROGRAMI YENİ SEZONDA YOK İkili arasında büyüyen tartışmadan sonra ATV kararını verdi. İddialara göre Esra Erol gelecek sezon da yayında olmayacak. Haziran ayında sezon yapması beklenen Esra Erol'da programının artık son final yayını olacağı bekleniyor. Yeni sezonda olmayacağı iddia edilen Esra Erol bu iddialar için açıklama yapmazken yapımcılardan da henüz resmi bir duyuru gelmedi. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? KAYNAK: KARAR
kocaeli haberi

Müge Anlı ve Esra Erol arasında büyüyen tartışma magazin gündemini meşgul ederken iddialara göre Anlı'ın ATV'ye resti cevap buldu. Birbirlerine programlarında gönderme yapan ikilinin tartışmaları kanalı da rahatsız etti. ATV kan davasına dönen tartışmaya son verdi.

Kariyerine evlilik programı ile başlayan başarılı sunucu Esra Erol, RTÜK'ün cezalarından sonra format değişikliğine giderek Müge Anlı ile aynı formatı kullanmaya başladı. ATV'nin gündüz kuşağında yer alan ikili arasında format savaşı başladı. Uzun süredir karşılıklı atışan Anlı ve Erol için ATV kararını verdi. İddialara göre Anlı "Ya ben ya o" diyerek ATV'ye resti çekti. İşte Anlı'nın restinden sonra kanaldan çıkan karar.

MÜGE ANLI-ESRA EROL ARASINDA FORMAT SAVAŞI

Müge Anlı programında cinayet ve kayıp gibi konuları ele alırken, Esra Erol'da ise aile içi sorunlar işleniyor. ATV'de sevenleri ile hafta içi her gün buluşan ikili arasında tartışmalar yaşandı. Esra Erol'un format değişikliği Müge Anlı'yı kızdırırken kanalda reyting savaşları başladı. Anlı'nın Esra Erol'un programı için kullandığı "Benim programın eşlerin birbirlerini rezil etme platformu değil" sözleri magazine bomba gibi düşmüştü. Anlı'nın bu sözlerine karşı Esra Erol ise yayında "Başkaları gibi mimik kullanmadan olayların üstesinden gelemez" diyerek kavganın ateşini fitillemişti. Tartışmaya Zuhal Topal'da dahil olmuş, Müge Anlı Esra Erol ile kanlı bıçaklı olan Zuhal Topal'ı takibe almıştı.

ATV'DEN ESRA EROL KARARI

ATV'nin perde arkasında tüm bunlar yaşanırken, Anlı'dan Esra Erol için son hamle geldi. Kulis iddialarına göre ATV'ye resti çeken Müge Anlı Esra Erol'u kastederek, "Ya ben ya o" diye tepki göstermişti. ATV'yi zor durumda bırakan Anlı'nın bu restine karşı kanal kararını verdi.

ESRA EROL'DA PROGRAMI YENİ SEZONDA YOK

İkili arasında büyüyen tartışmadan sonra ATV kararını verdi. İddialara göre Esra Erol gelecek sezon da yayında olmayacak. Haziran ayında sezon yapması beklenen Esra Erol'da programının artık son final yayını olacağı bekleniyor. Yeni sezonda olmayacağı iddia edilen Esra Erol bu iddialar için açıklama yapmazken yapımcılardan da henüz resmi bir duyuru gelmedi. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
KAYNAK: KARAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.