ESKİHİSAR BİR SEVİLEN İNSANINI DAHA KAYBETTİ

Yaşam 11.03.2024 - 15:41, Güncelleme: 11.03.2024 - 15:41
 

ESKİHİSAR BİR SEVİLEN İNSANINI DAHA KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze’nin tanınmış esnaflarından ve Gebze Eskihisar köyü sakinlerinden birisi olan Eskihisar Antepli’nin Yeri Restoran’ın işletmecisi Abdullah Serter, 73 yaşında yaşama veda etti. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir hastanede kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen iki çocuk sahibi Abdullah Serter’in cenazesi 12 Mart 2024 Salı günü öğle Namazına müteakiben Eskihisar caminde kılınan cenaze namazından sonra Eskihisar köy mezarlığında defin edilecektir. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze’nin tanınmış esnaflarından ve Gebze Eskihisar köyü sakinlerinden birisi olan Eskihisar Antepli’nin Yeri Restoran’ın işletmecisi Abdullah Serter, 73 yaşında yaşama veda etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir hastanede kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen iki çocuk sahibi Abdullah Serter’in cenazesi 12 Mart 2024 Salı günü öğle Namazına müteakiben Eskihisar caminde kılınan cenaze namazından sonra Eskihisar köy mezarlığında defin edilecektir.

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.