ERİŞ ÇİFTİNE CUMHUR İTTİFAKI GEBZE ŞAHİTLİK ETTİ

Magazin - Cemiyet 09.10.2022 - 20:59, Güncelleme: 09.10.2022 - 21:12
 

ERİŞ ÇİFTİNE CUMHUR İTTİFAKI GEBZE ŞAHİTLİK ETTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Yönetim Kurulu üyesi Sevim Kömürcü'nün yeğeni ve İş insanı İbrahim eriş'in oğlu Enes Eriş ve Gebze'nin tanınmış isimlerinden Kenan Kaya'nın kızı Seda Kaya çiftinin nikahına Ak Parti Gebzeliler yoğun katılım sağladı.. Enes Eriş ve Seda Kaya çiftinin nikahını bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker nikah anına şahitlik ederken, Gebze iş, siyaset ve bürokrasi camiasından çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak.gen çifte mutluluklar dilediler..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Yönetim Kurulu üyesi Sevim Kömürcü'nün yeğeni ve İş insanı İbrahim eriş'in oğlu Enes Eriş ve Gebze'nin tanınmış isimlerinden Kenan Kaya'nın kızı Seda Kaya çiftinin nikahına Ak Parti Gebzeliler yoğun katılım sağladı..

Enes Eriş ve Seda Kaya çiftinin nikahını bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker nikah anına şahitlik ederken, Gebze iş, siyaset ve bürokrasi camiasından çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak.gen çifte mutluluklar dilediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.