Erdoğan'ın o kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı

Güncel 13.05.2023 - 09:20, Güncelleme: 13.05.2023 - 09:20
 

Erdoğan'ın o kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı

KOCAELİ HABERİ
Erdoğan'ın kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.  Erdoğan’dan seçim öncesi SEDDK kararnamesi: Görevleri bitse bile 2 yıl ödeme alacaklar Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine iki gün kala; Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) üyeleri hakkında, görevlerinden ayrılmış olsalar dahi 2 yıl boyunca ödeme almaya devam edeceklerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi değişikliğini imzaladı. 12 Mayıs Cuma günü Resmi Gazete’de yayımlanan karar şu şekilde: 47 sayılı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 5 inci maddesinin dördüncü fıkrasının dördüncü cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Bir kamu kurumunda çalışmayanlardan üyeliğe atanıp görevi herhangi bir sebeple sona erenlere başka bir görev veya işe başlayıncaya kadar, almakta oldukları her türlü ödemeler Kurum tarafından verilmeye devem edebilir ve bu şekilde yapılacak ödeme iki yılı geçemez. Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür.
KOCAELİ HABERİ

Erdoğan'ın kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.  Erdoğan’dan seçim öncesi SEDDK kararnamesi: Görevleri bitse bile 2 yıl ödeme alacaklar

Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine iki gün kala; Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) üyeleri hakkında, görevlerinden ayrılmış olsalar dahi 2 yıl boyunca ödeme almaya devam edeceklerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi değişikliğini imzaladı.

12 Mayıs Cuma günü Resmi Gazete’de yayımlanan karar şu şekilde:

47 sayılı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 5 inci maddesinin dördüncü fıkrasının dördüncü cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

Bir kamu kurumunda çalışmayanlardan üyeliğe atanıp görevi herhangi bir sebeple sona erenlere başka bir görev veya işe başlayıncaya kadar, almakta oldukları her türlü ödemeler Kurum tarafından verilmeye devem edebilir ve bu şekilde yapılacak ödeme iki yılı geçemez. Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.