ERDOĞAN'IN MAZBATASI TESLİM EDİLDİ

Siyaset 01.06.2023 - 15:49, Güncelleme: 01.06.2023 - 15:49
 

ERDOĞAN'IN MAZBATASI TESLİM EDİLDİ

KOCAELİ HABERİ
YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a sundu. 28 Mayıs'ta ikinci turu gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi'nin sonuçlarının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan cumhurbaşkanı mazbatası da teslim edildi. Erdoğan için hazırlanan mazbata, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener tarafından TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a sunuldu.
KOCAELİ HABERİ

YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a sundu.

28 Mayıs'ta ikinci turu gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi'nin sonuçlarının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan cumhurbaşkanı mazbatası da teslim edildi.

Erdoğan için hazırlanan mazbata, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener tarafından TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.