Erdoğan tarafından DOB Genel Müdürlüğüne aatandı

Güncel 17.09.2023 - 13:06, Güncelleme: 17.09.2023 - 13:06
 

Erdoğan tarafından DOB Genel Müdürlüğüne aatandı

KOCAELİ HABERİ
Tan Sağtürk, DOB Genel Müdürlüğü görevine atandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, oyuncu ve balet Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Sağtürk, kurumun başına gelen ikinci bale kökenli müdür oldu. Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan göre, oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Tan Sağtürk, Meriç Sümen’den sonra Devlet Opera ve Balesi’nin başına gelen ikinci bale kökenli müdür oldu.
KOCAELİ HABERİ

Tan Sağtürk, DOB Genel Müdürlüğü görevine atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, oyuncu ve balet Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Sağtürk, kurumun başına gelen ikinci bale kökenli müdür oldu.

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan göre, oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Tan Sağtürk, Meriç Sümen’den sonra Devlet Opera ve Balesi’nin başına gelen ikinci bale kökenli müdür oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.