Erdoğan Sinan Oğan kararını açıkladı

Siyaset 19.05.2023 - 14:58, Güncelleme: 19.05.2023 - 14:58
 

Erdoğan Sinan Oğan kararını açıkladı

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, CNN International'da Becky Anderson'ın "Sinan Oğan ile görüşecek misiniz" sorusuna verdiği cevapta, "Sinan Oğan'ın isteklerine boyun eğmeyeceğim" dedi. Becky Anderson sorusunda, "Kılıçdaroğlu Suriyeli mültecileri sınır dışı etme sözü verdi. Yarışın üçüncü sıradaki adayı Sinan Ogan, daha katı mülteci politikası olan adayı destekleyeceğini söyleyen aşırı milliyetçi bir isim. Bu durum Kılıçdaroğlu'nun kampanya videolarında mülteciler konusunda daha sert bir tutum takınmasına neden olmuş gibi görünüyor" ifadelerine yer verdi.. Erdoğan, Anderson'a verdiği cevapta, Sinan Oğan'ın isteklerine boyun eğmeyeceğinin altını çizerek "Ben bu şekilde pazarlık yapmayı seven bir insan değilim," diyen Erdoğan, Ogan'ın ikinci turda bir kral yapıcı olarak ortaya çıkacağı yönündeki tartışmalara "Kral yapıcı olan halk olacaktır" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, CNN International'da Becky Anderson'ın "Sinan Oğan ile görüşecek misiniz" sorusuna verdiği cevapta, "Sinan Oğan'ın isteklerine boyun eğmeyeceğim" dedi.

Becky Anderson sorusunda, "Kılıçdaroğlu Suriyeli mültecileri sınır dışı etme sözü verdi. Yarışın üçüncü sıradaki adayı Sinan Ogan, daha katı mülteci politikası olan adayı destekleyeceğini söyleyen aşırı milliyetçi bir isim. Bu durum Kılıçdaroğlu'nun kampanya videolarında mülteciler konusunda daha sert bir tutum takınmasına neden olmuş gibi görünüyor" ifadelerine yer verdi..

Erdoğan, Anderson'a verdiği cevapta, Sinan Oğan'ın isteklerine boyun eğmeyeceğinin altını çizerek "Ben bu şekilde pazarlık yapmayı seven bir insan değilim," diyen Erdoğan, Ogan'ın ikinci turda bir kral yapıcı olarak ortaya çıkacağı yönündeki tartışmalara "Kral yapıcı olan halk olacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.