Erdoğan-Özgür Özel anketinde sürpriz: Geriden geldi, 15 puan fark arttı

Dünya 01.06.2024 - 15:07, Güncelleme: 01.06.2024 - 15:07
 

Erdoğan-Özgür Özel anketinde sürpriz: Geriden geldi, 15 puan fark arttı

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel'in görevlerini yapış tarzına dair görev onayı anketi gerçekleştirildi.  MetroPOLL Araştırma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görevlerini yapış tarzına dair görev onayı anketi gerçekleştirdi ve sonuçlarını paylaştı.  Yapılan anket çalışmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e dair Mayıs ayında ölçümlenen kanaatler Şubat ve Nisan aylarındaki kanaatlerle karşılaştırmalı olarak ortaya kondu. Araştırmada katılımcılara ''Genel olarak düşündüğünüzde, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını, Özgür Özel'in ise ana muhalefet liderliği görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?'' sorusu soruldu. ERDOĞAN'A GÖREV ONAYI YÜZDE 40'IN ALTINA DÜŞTÜ Verilere göre Erdoğan'ın Şubat ayında yüzde 44,8 olarak ölçümlenen görev onayı Nisan'da yüzde 41,0, Mayıs'ta ise yüzde 39,6'ya geriledi. ÖZEL'E GÖREV ONAYI YÜZDE 54,9 ÇIKTI Araştırmada Erdoğan'ın görev onayındaki düşüşe paralel olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görev onayında artış görüldü. Özel'e Şubat ayında yüzde 30,4 olan görev onayı Nisan'da yüzde 45,6 Mayıs'ta yüzde 54,9 oranına çıktı. Özer, araştırmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Erdoğan ve Özel’in “Görev Onayı” değerlerinde son üç ayda meydana gelen değişim çok çarpıcı.  Özellikle CHP’nin oy oranında artış olmamasına rağmen Özel’in görev onayı ve popülaritesinin artması dikkatle gözlenmesi ve araştırılması gereken bir konu olabilir'' ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel'in görevlerini yapış tarzına dair görev onayı anketi gerçekleştirildi.

 MetroPOLL Araştırma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görevlerini yapış tarzına dair görev onayı anketi gerçekleştirdi ve sonuçlarını paylaştı. 

Yapılan anket çalışmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e dair Mayıs ayında ölçümlenen kanaatler Şubat ve Nisan aylarındaki kanaatlerle karşılaştırmalı olarak ortaya kondu.

Araştırmada katılımcılara ''Genel olarak düşündüğünüzde, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını, Özgür Özel'in ise ana muhalefet liderliği görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?'' sorusu soruldu.

ERDOĞAN'A GÖREV ONAYI YÜZDE 40'IN ALTINA DÜŞTÜ
Verilere göre Erdoğan'ın Şubat ayında yüzde 44,8 olarak ölçümlenen görev onayı Nisan'da yüzde 41,0, Mayıs'ta ise yüzde 39,6'ya geriledi.

ÖZEL'E GÖREV ONAYI YÜZDE 54,9 ÇIKTI
Araştırmada Erdoğan'ın görev onayındaki düşüşe paralel olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görev onayında artış görüldü. Özel'e Şubat ayında yüzde 30,4 olan görev onayı Nisan'da yüzde 45,6 Mayıs'ta yüzde 54,9 oranına çıktı.

Özer, araştırmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Erdoğan ve Özel’in “Görev Onayı” değerlerinde son üç ayda meydana gelen değişim çok çarpıcı. 

Özellikle CHP’nin oy oranında artış olmamasına rağmen Özel’in görev onayı ve popülaritesinin artması dikkatle gözlenmesi ve araştırılması gereken bir konu olabilir'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.