ERDOĞAN ORAYA GİDİYOR

Dünya 11.11.2023 - 10:30, Güncelleme: 11.11.2023 - 10:30
 

ERDOĞAN ORAYA GİDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi için Suudi Arabistan'a gidiyor! Gazze'yi görüşecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'ne katılmak üzere bugün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gidecek. Zirvede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ele alınacak. Erdoğan'ın, zirve oturumuna hitap etmesi ve katılımcı liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirmesi de planlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'ne katılmak üzere bugün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gidecek. Erdoğan'ın katılımcılara hitap edeceği zirvenin ana gündemi Gazze olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öncekin gün çağrı yaparak "Müslümanlar olarak sesimizi bugün çıkarmayacaksak, yükseltmeyeceksek sesimizi ne zaman yükselteceğiz?" ifadelerini kullanmıştı.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi için Suudi Arabistan'a gidiyor! Gazze'yi görüşecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'ne katılmak üzere bugün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gidecek. Zirvede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ele alınacak. Erdoğan'ın, zirve oturumuna hitap etmesi ve katılımcı liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirmesi de planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'ne katılmak üzere bugün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gidecek. Erdoğan'ın katılımcılara hitap edeceği zirvenin ana gündemi Gazze olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öncekin gün çağrı yaparak "Müslümanlar olarak sesimizi bugün çıkarmayacaksak, yükseltmeyeceksek sesimizi ne zaman yükselteceğiz?" ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.