Erdoğan çiftinin gülümseten ‘Togg’ diyaloğu

Dünya 06.04.2023 - 09:30, Güncelleme: 06.04.2023 - 09:41
 

Erdoğan çiftinin gülümseten ‘Togg’ diyaloğu

KOCALEİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eşi Emine Erdoğan’a ait 34 EE 2071 plakalı, Togg’u, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdüğü ana ilişkin görüntüler İletişim Başkanlığı’nca paylaşıldı. Görüntülerde aracın sahipliği ve kaptanlığı üzerine Erdoğan çifti arasında geçen esprili diyalog dikkati çekti. Görüntülere göre sürüş sırasında Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Erdoğan çiftine akıllı cihazın özellikleri ve üretilecek diğer modellere ilişkin bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Türk Sanat Musikisini nereden dinleyeceğiz?” sorusu üzerine Karakaş, aracın fabrika çıkışı olduğunu, herhangi bir yükleme yapılmadığını söyledi. ‘Kaptana uyacaksın’ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da eşlik ettiği sürüş esnasında Emine Erdoğan’ın “Araba benim ona göre” demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kaptan benim şu anda, kaptana uyacaksın. Arabanın senin olması önemli değil, direksiyonda kim var önemli olan o” yanıtını vermesi gülüşmelere neden oldu.
KOCALEİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eşi Emine Erdoğan’a ait 34 EE 2071 plakalı, Togg’u, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdüğü ana ilişkin görüntüler İletişim Başkanlığı’nca paylaşıldı.

Görüntülerde aracın sahipliği ve kaptanlığı üzerine Erdoğan çifti arasında geçen esprili diyalog dikkati çekti. Görüntülere göre sürüş sırasında Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Erdoğan çiftine akıllı cihazın özellikleri ve üretilecek diğer modellere ilişkin bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Türk Sanat Musikisini nereden dinleyeceğiz?” sorusu üzerine Karakaş, aracın fabrika çıkışı olduğunu, herhangi bir yükleme yapılmadığını söyledi.

‘Kaptana uyacaksın’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da eşlik ettiği sürüş esnasında Emine Erdoğan’ın “Araba benim ona göre” demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kaptan benim şu anda, kaptana uyacaksın. Arabanın senin olması önemli değil, direksiyonda kim var önemli olan o” yanıtını vermesi gülüşmelere neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.