ERBİL CANLI YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Magazin - Cemiyet 30.10.2023 - 12:01, Güncelleme: 30.10.2023 - 12:01
 

ERBİL CANLI YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

KOCAELİ HABERİ
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç‘la yaptığı canlı yayında ‘Bilsem ki’ şarkısının çalması üzerine hüngür hüngür ağladı. Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı ayrılıkla sık sık gündem oluyor. Erbil bu kez de Serdar Ortaç ile yaptığı canlı yayınla gündemde. Serdar Ortaç ile canlı yayında sohbet eden Erbil, Ortaç’ın ‘Bilsem Ki’ şarkısından bahsedildiği anlarda ağlamaya başladı. Erbil, gözyaşlarını tutamayarak hüngür güngür ağladı.
KOCAELİ HABERİ

Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç‘la yaptığı canlı yayında ‘Bilsem ki’ şarkısının çalması üzerine hüngür hüngür ağladı.

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı ayrılıkla sık sık gündem oluyor. Erbil bu kez de Serdar Ortaç ile yaptığı canlı yayınla gündemde.

Serdar Ortaç ile canlı yayında sohbet eden Erbil, Ortaç’ın ‘Bilsem Ki’ şarkısından bahsedildiği anlarda ağlamaya başladı. Erbil, gözyaşlarını tutamayarak hüngür güngür ağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.