Erbakan: Herhangi bir partiden talep gelirse görüşürüz

Siyaset 08.06.2024 - 14:23, Güncelleme: 08.06.2024 - 14:23
 

Erbakan: Herhangi bir partiden talep gelirse görüşürüz

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan son zamnlarda gündemde olan "siyasette yumuşama"yı desteklediklerinin altını çizrek "Bizimle ilgili de herhangi bir partiden veya iktidar kanadından bir talep olursa tabii ki biz de görüşürüz" dedi.. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde aylık olağan İl Başkanları Toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada siyasettemi yumuşama adımlarını değerlendirdi. Erbakan, "Biz her zaman YRP olarak siyasetin centilmen bir şekilde yapılması, siyasetin nezaket kuralları içerisinde yapılması bunun bir savaş olmadığı görüşümüzü ifade ediyoruz. Bizimle ilgili de herhangi bir partiden veya iktidar kanadından bir talep olursa tabii ki biz de görüşürüz, fikirlerimizi ifade ederiz" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan son zamnlarda gündemde olan "siyasette yumuşama"yı desteklediklerinin altını çizrek "Bizimle ilgili de herhangi bir partiden veya iktidar kanadından bir talep olursa tabii ki biz de görüşürüz" dedi..

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde aylık olağan İl Başkanları Toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada siyasettemi yumuşama adımlarını değerlendirdi. Erbakan, "Biz her zaman YRP olarak siyasetin centilmen bir şekilde yapılması, siyasetin nezaket kuralları içerisinde yapılması bunun bir savaş olmadığı görüşümüzü ifade ediyoruz. Bizimle ilgili de herhangi bir partiden veya iktidar kanadından bir talep olursa tabii ki biz de görüşürüz, fikirlerimizi ifade ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.