ERAY ŞAMDAN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR

Spor 23.06.2023 - 06:08, Güncelleme: 23.06.2023 - 06:15
 

ERAY ŞAMDAN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Türkiye'nin Olimpiyat gururu ve Dünya Şampiyonumuz Eray Şamdan katıldığı Avrupa Oyunları Şampiyonasında da altın madalya kazanarak ülkemizi ve milletimizi bir kez daha gururlandırdı.. Polonya'da düzenlenen şampiyonada altın madalyaya ulaşan Eray Şamdan, bu sevincini ve gururunu sosyal medyadan "4 yılda bir düzenlenen Avrupa Oyunları’nda zirveye ulaştım. Güzel bir kamp dönemi geçirip sıkı çalıştığımız maç için kürsünün zirvesinde yer almak çok gurur verici. Madalyam Tüm Türkiye’ye armağan olsun. Destekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ediyorum." ifadeleri ile paylaştı.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak şampiyonumuz Eray Şamdan ve babası ve Karatem Milli Takımdan hocası olan Adnan Şamdan'ı tebrik ediyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye'nin Olimpiyat gururu ve Dünya Şampiyonumuz Eray Şamdan katıldığı Avrupa Oyunları Şampiyonasında da altın madalya kazanarak ülkemizi ve milletimizi bir kez daha gururlandırdı..

Polonya'da düzenlenen şampiyonada altın madalyaya ulaşan Eray Şamdan, bu sevincini ve gururunu sosyal medyadan "4 yılda bir düzenlenen Avrupa Oyunları’nda zirveye ulaştım. Güzel bir kamp dönemi geçirip sıkı çalıştığımız maç için kürsünün zirvesinde yer almak çok gurur verici. Madalyam Tüm Türkiye’ye armağan olsun. Destekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ediyorum." ifadeleri ile paylaştı..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak şampiyonumuz Eray Şamdan ve babası ve Karatem Milli Takımdan hocası olan Adnan Şamdan'ı tebrik ediyoruz..
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.