EMİNE ERDOĞAN ATATÜRK VE GENÇLİK BAYRAMINI ANDI

Güncel 19.05.2023 - 10:32, Güncelleme: 19.05.2023 - 10:32
 

EMİNE ERDOĞAN ATATÜRK VE GENÇLİK BAYRAMINI ANDI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Emine Erdoğan "Destansı milli mücadele zaferimiz, bağımsızlık ateşiyle tutuşan cesaretli yüreklerin eseri. Ümidimiz, 19 Mayıs 1919’da yakılan istiklal ve istikbal meşalesini aynı ruhla taşıyacak gençliğimizdedir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Emine Erdoğan "Destansı milli mücadele zaferimiz, bağımsızlık ateşiyle tutuşan cesaretli yüreklerin eseri. Ümidimiz, 19 Mayıs 1919’da yakılan istiklal ve istikbal meşalesini aynı ruhla taşıyacak gençliğimizdedir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun." ifadelerine yer verdi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.