ELLİBEŞ'E GÖLCÜKTE COŞKULU KARŞILAMA

Siyaset 01.05.2023 - 10:56, Güncelleme: 01.05.2023 - 10:56
 

ELLİBEŞ'E GÖLCÜKTE COŞKULU KARŞILAMA

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş için Gölcüklüler bir araya geldi. Çok sayıda Gölcüklünün katıldığı programa meşaleler eşliğinde giren Mehmet Ellibeş, sevgi gösterileri ile karşılandı. Programa ayrıca Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, Milletvekili Adayı Berna Abiş, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI Sloganlar eşliğinde çıktığı kürsüde vatandaşlara seslenen Mehmet Ellibeş, “Bugün dostlarımız bizler için burada toplandı. Gölcük’te, değerli dostlarla bir araya geldik. Destekleriniz, sevgileriniz, dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi. “Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz” diyen Ellibeş, “Cumhurbaşkanımızın ardında sıradağlar gibi duracağız. Gölcük’te olduğu gibi Kocaeli’nin her yerinde ve Türkiye’de bu sevgiyi görebiliyoruz. MİLLETİN PARTİSİYİZ AK Parti gücünü milletten alan ve bunu yine milleti için harcayan bir parti. Biz vatandaşa verdiğimiz sözleri unutup yok sayanlardan olmadık. Yapacağız dedik, yaptık. Reklam yerine hizmet yaptık. Milletimiz de yıllardır bizim samimiyetimizi görüyor ve mücadelemizi takdir ediyor. 14 Mayıs seçimlerinde de bu olacak ve vatandaşımız duasıyla, sandıktaki oyuyla bize sahip çıkacak” dedi. TEK TEK SELAMLAŞTI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Milletvekili adayı Berna Abiş de kısa birer konuşma yaparak alanı dolduran Gölcüklüleri selamladı. Gençlerin sloganlarla eşlik ettiği konuşmalar sonrasında Ellibeş alandaki vatandaşlarla tek tek selamlaştı, fotoğraf çektirdi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş için Gölcüklüler bir araya geldi. Çok sayıda Gölcüklünün katıldığı programa meşaleler eşliğinde giren Mehmet Ellibeş, sevgi gösterileri ile karşılandı. Programa ayrıca Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, Milletvekili Adayı Berna Abiş, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI

Sloganlar eşliğinde çıktığı kürsüde vatandaşlara seslenen Mehmet Ellibeş, “Bugün dostlarımız bizler için burada toplandı. Gölcük’te, değerli dostlarla bir araya geldik. Destekleriniz, sevgileriniz, dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi. “Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz” diyen Ellibeş, “Cumhurbaşkanımızın ardında sıradağlar gibi duracağız. Gölcük’te olduğu gibi Kocaeli’nin her yerinde ve Türkiye’de bu sevgiyi görebiliyoruz.

MİLLETİN PARTİSİYİZ

AK Parti gücünü milletten alan ve bunu yine milleti için harcayan bir parti. Biz vatandaşa verdiğimiz sözleri unutup yok sayanlardan olmadık. Yapacağız dedik, yaptık. Reklam yerine hizmet yaptık. Milletimiz de yıllardır bizim samimiyetimizi görüyor ve mücadelemizi takdir ediyor. 14 Mayıs seçimlerinde de bu olacak ve vatandaşımız duasıyla, sandıktaki oyuyla bize sahip çıkacak” dedi.

TEK TEK SELAMLAŞTI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Milletvekili adayı Berna Abiş de kısa birer konuşma yaparak alanı dolduran Gölcüklüleri selamladı. Gençlerin sloganlarla eşlik ettiği konuşmalar sonrasında Ellibeş alandaki vatandaşlarla tek tek selamlaştı, fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.