EKREM KARAHAN ÇAYIROVA-2024'E GÖZ KIRPTI

Siyaset 30.04.2023 - 13:55, Güncelleme: 30.04.2023 - 14:06
 

EKREM KARAHAN ÇAYIROVA-2024'E GÖZ KIRPTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli siyaset kulisleri her ne kadar 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçlarını merak ederek konuşsa dahi, asıl merak konusunun 10 ay sonrasındaki Mart 2024 yerel seçimlerinde hangi belediye başkanının koltuğa veda edeceği ve yerine kimlerin aday gömsterileceğinedir.. İsmi 2024 yerel seçimleri için Çayırova Belediye Başkan adayları arasında geçen Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ekrem Karahan bugün koyu lacivert takım elbiseli, beyaz gömlekli ve lacivert kravatlı fotoğrafını sosyal medyadan "Tüm dostlara selam olsun. Keyifli bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle" mesajı ile paylaştı..  Ak Parti Çayırova önceki dönem İlçe Başkanlığı da yapmış olan ve ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve de Ak Parti Kocaeli, milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'na da yakınlığı ile bilinen Ekrem Karahan'ın, 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilmesine yüksek ihtimal veriliyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli siyaset kulisleri her ne kadar 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçlarını merak ederek konuşsa dahi, asıl merak konusunun 10 ay sonrasındaki Mart 2024 yerel seçimlerinde hangi belediye başkanının koltuğa veda edeceği ve yerine kimlerin aday gömsterileceğinedir..

İsmi 2024 yerel seçimleri için Çayırova Belediye Başkan adayları arasında geçen Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ekrem Karahan bugün koyu lacivert takım elbiseli, beyaz gömlekli ve lacivert kravatlı fotoğrafını sosyal medyadan "Tüm dostlara selam olsun. Keyifli bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle" mesajı ile paylaştı.. 

Ak Parti Çayırova önceki dönem İlçe Başkanlığı da yapmış olan ve ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve de Ak Parti Kocaeli, milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'na da yakınlığı ile bilinen Ekrem Karahan'ın, 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilmesine yüksek ihtimal veriliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.