Ekrem İmamoğlu Kocaeli'de

Siyaset 30.04.2023 - 15:33, Güncelleme: 30.04.2023 - 15:33
 

Ekrem İmamoğlu Kocaeli'de

KOCAELİ HABERİ
Ekrem İmamoğlu Kocaeli Halk Buluşması için 3 Mayıs’ta Gebze’ye geliyor Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kocaeli Halk Buluşması Mitingi için 3 Mayıs’ta Gebze Mevlana Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda Kocaeliler ile buluşacak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin dört bir yanında sürdürdüğü Halk Buluşması Mitingleri’nin Kocaeli durağı için 3 Mayıs Çarşamba Günü saat 19.00’da Gebze Mevlana Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda Kocaelililer ile buluşacak. 28 Nisan’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kocaelilileri buluşturan CHP Kocaeli İl Örgütü, bu kez batı yakasında İmamoğlu ile Sana Söz diyerek 14 Mayıs’a hazırlanacak.
KOCAELİ HABERİ

Ekrem İmamoğlu Kocaeli Halk Buluşması için 3 Mayıs’ta Gebze’ye geliyor

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kocaeli Halk Buluşması Mitingi için 3 Mayıs’ta Gebze Mevlana Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda Kocaeliler ile buluşacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin dört bir yanında sürdürdüğü Halk Buluşması Mitingleri’nin Kocaeli durağı için 3 Mayıs Çarşamba Günü saat 19.00’da Gebze Mevlana Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda Kocaelililer ile buluşacak. 28 Nisan’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kocaelilileri buluşturan CHP Kocaeli İl Örgütü, bu kez batı yakasında İmamoğlu ile Sana Söz diyerek 14 Mayıs’a hazırlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.