Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a dava açıyor!

Magazin - Cemiyet 16.12.2022 - 06:57, Güncelleme: 16.12.2022 - 06:57
 

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a dava açıyor!

kocaeli haberi
Magazin gündemini uzunca bir süre meşgul eden Reza Zarrab ve Hadise aşkı herkesi şoke etmişti. Ebru Gündeş'ten olay bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı eski kocasına dava açıyor. Hadise, O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile jüri üyeliği yapmıştı. Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş ile evli olduğu dönemde Hadise ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Taraflar iddiaları redderken, Ebru Gündeş'ten olay bir hamle geldi. Şarkıcı Ebru Gündeş, Reza Zarrab'dan olan kızı Alara Zarrab'a, kendi soyadını vermek için avukatlarına talimat verdi. OnurAkayMedya'da yer alan habere göre, çocuğunun velayeti davasından sonra şimdi de soyadı davası açan Gündeş'in, bu kararı almasındaki en büyük nedenin hem "ihanet" haberleri, hem de Zarrab’ın Türkiye'de isminin karıştığı olaylar yüzünden olduğu söyleniyor.
kocaeli haberi

Magazin gündemini uzunca bir süre meşgul eden Reza Zarrab ve Hadise aşkı herkesi şoke etmişti. Ebru Gündeş'ten olay bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı eski kocasına dava açıyor.

Hadise, O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile jüri üyeliği yapmıştı. Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş ile evli olduğu dönemde Hadise ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Taraflar iddiaları redderken, Ebru Gündeş'ten olay bir hamle geldi.

Şarkıcı Ebru Gündeş, Reza Zarrab'dan olan kızı Alara Zarrab'a, kendi soyadını vermek için avukatlarına talimat verdi.

OnurAkayMedya'da yer alan habere göre, çocuğunun velayeti davasından sonra şimdi de soyadı davası açan Gündeş'in, bu kararı almasındaki en büyük nedenin hem "ihanet" haberleri, hem de Zarrab’ın Türkiye'de isminin karıştığı olaylar yüzünden olduğu söyleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.