Dünyanın iki en büyüğü elektrik için güçlerini birleştirdi! Piyasayı kasıp kavuracaklar

Bilim-Teknoloji 05.12.2023 - 17:11, Güncelleme: 05.12.2023 - 17:18
 

Dünyanın iki en büyüğü elektrik için güçlerini birleştirdi! Piyasayı kasıp kavuracaklar

KOCAELİ HABERİ
Dünyanın iki en büyüğü elektrik için güçlerini birleştirdi! Toyota ve BYD piyasayı kasıp kavuracak Dünyanın en büyük otomobil markalarından iş birliği geldi. Toyota ve BYD'nin omuz omuza vermesiyle ortaya çıkacak yeni projeler merakla bekleniyor. Elektrikli otomobil devi BYD, en çok satan otomobil markası Toyota ile güçlerini birleştirdi. İşte tüm detaylar... Elektrikli otomobil piyasasında deprem etkisi yaratan gelişme yaşandı. Toyota ile BYD'nin iş birliği yapması halinde tüm dünyanın dikkatini çekti. Elektrikli otomobillerde dünya devi ve en çok araba satan dünya devinin bir araya gelmesi otomobil takipçilerini de heyecanlandırdı. PİYASADA YERİNİ ALACAK BYD ile Toyota'nın güçlerini birleştirmesiyle birlikte, yeni elektrikli otomobile batarya ve motor tedariki yapılacak. Japon otomobil üreticilerinden olan Toyota, 2025 yılında piyasaya sürmek için hazırlığına devam ettiği elektrikli modeli için BYD ile işbirliği yaptı. Piyasada yer almaya hazırlanan Sport Corssover Concepti'i dünyanın en büyük elektrikli otomobil şirketi BYD ile geliştirilecek. BYD İLE TOYOTA BİRLEŞİYOR Toyota ile BYD, daha öncesinde de güçlerini birleştirmişti. Çin'de batarya, motor ve kontrol sistemlerini BYD'nin tedarik ettiği bZ3 modelini piyasaya süren Toyota, bu deva yeni bir model için hazırlığını yapıyor. Elektrikli SUV ile aynı ortaklığı Avrupa'da gerçekleştirecek. Çinli BYD'nin övgüyle bahsedilen uzun - ince LFP batarya hücreleri sayesinde enerji yoğunluğu yüksek bir batarya peki ortaya çıkartabilen Japon üreticisi Toyota'nın maaliyeti düşük tutarak piyasada yer alan diğer modellerle rekabet edebilecek hale gelecek.
KOCAELİ HABERİ

Dünyanın iki en büyüğü elektrik için güçlerini birleştirdi! Toyota ve BYD piyasayı kasıp kavuracak

Dünyanın en büyük otomobil markalarından iş birliği geldi. Toyota ve BYD'nin omuz omuza vermesiyle ortaya çıkacak yeni projeler merakla bekleniyor. Elektrikli otomobil devi BYD, en çok satan otomobil markası Toyota ile güçlerini birleştirdi. İşte tüm detaylar...

Elektrikli otomobil piyasasında deprem etkisi yaratan gelişme yaşandı. Toyota ile BYD'nin iş birliği yapması halinde tüm dünyanın dikkatini çekti. Elektrikli otomobillerde dünya devi ve en çok araba satan dünya devinin bir araya gelmesi otomobil takipçilerini de heyecanlandırdı.

PİYASADA YERİNİ ALACAK

BYD ile Toyota'nın güçlerini birleştirmesiyle birlikte, yeni elektrikli otomobile batarya ve motor tedariki yapılacak. Japon otomobil üreticilerinden olan Toyota, 2025 yılında piyasaya sürmek için hazırlığına devam ettiği elektrikli modeli için BYD ile işbirliği yaptı. Piyasada yer almaya hazırlanan Sport Corssover Concepti'i dünyanın en büyük elektrikli otomobil şirketi BYD ile geliştirilecek.

BYD İLE TOYOTA BİRLEŞİYOR

Toyota ile BYD, daha öncesinde de güçlerini birleştirmişti. Çin'de batarya, motor ve kontrol sistemlerini BYD'nin tedarik ettiği bZ3 modelini piyasaya süren Toyota, bu deva yeni bir model için hazırlığını yapıyor.

Elektrikli SUV ile aynı ortaklığı Avrupa'da gerçekleştirecek. Çinli BYD'nin övgüyle bahsedilen uzun - ince LFP batarya hücreleri sayesinde enerji yoğunluğu yüksek bir batarya peki ortaya çıkartabilen Japon üreticisi Toyota'nın maaliyeti düşük tutarak piyasada yer alan diğer modellerle rekabet edebilecek hale gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.