DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI HAYATINI KAYBETTİ

Eğitim-Kültür-Sanat 11.06.2023 - 16:23, Güncelleme: 11.06.2023 - 16:24
 

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI HAYATINI KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan, 86 yaşında yaşamını yitirdi. Kan'ın cenaze programı belli oldu. Keman virtüözü Suna Kan, hayata gözlerini yumdu.  Piyanist Gülsin Onay, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Onay, "Suna Kan’ı kaybetmişiz.. Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Oğlu Ömer Üstel başta olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine, müzik camiamıza baş sağlığı ve sabırlar dilerim.. Büyük bir müzisyenimizi, yakın dostumu ve yeri doldurulamaz değerli kemancımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim.. Kalbimizde hep yaşayacak eşsiz anıları ve kayıtlarıyla..." ifadelerini kullandı.  CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU Devlet Sanatçısı ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) emekli solist sanatçısı Prof. Suna Kan için CSO tarihi binasında 12 Haziran (yarın) 10.30’da tören düzenlenecek. Naaşı Karşıyaka Camii’nde kılınacak öğle namazını takiben Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
KOCAELİ HABERİ

Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan, 86 yaşında yaşamını yitirdi. Kan'ın cenaze programı belli oldu.

Keman virtüözü Suna Kan, hayata gözlerini yumdu.  Piyanist Gülsin Onay, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Onay, "Suna Kan’ı kaybetmişiz.. Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Oğlu Ömer Üstel başta olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine, müzik camiamıza baş sağlığı ve sabırlar dilerim.. Büyük bir müzisyenimizi, yakın dostumu ve yeri doldurulamaz değerli kemancımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim.. Kalbimizde hep yaşayacak eşsiz anıları ve kayıtlarıyla..." ifadelerini kullandı. 

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Devlet Sanatçısı ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) emekli solist sanatçısı Prof. Suna Kan için CSO tarihi binasında 12 Haziran (yarın) 10.30’da tören düzenlenecek.

Naaşı Karşıyaka Camii’nde kılınacak öğle namazını takiben Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Devlet Sanatçısı Suna Kan'ın cenaze programı belli oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.