DR. MUSTAFA ANAÇ CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Dünya 17.03.2023 - 13:44, Güncelleme: 17.03.2023 - 13:44
 

DR. MUSTAFA ANAÇ CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze Bölgesinden kimlerin milletvekili aday adayı olacakları merakla beklenirken, Ürolog Dr. Mustafa Anaç ismi Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulislerine geniş yankı bulmuştu. Gebze Fatih Devlet hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Mustafa Anaç’ın, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP KocaeliMilletvekili aday adayı olmak için Devlet Hastanesi’ndeki görevinden istifa edeceği konuşuluyordu. CHP Gebze Bölgesi ilçe örgütlerinde ve Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Dr. Mustafa Anaç daha öncede 2014 yerel seçimlerinde de Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı ve 2018 genel seçimlerinde de yine CHP Kocaeli milletvekili aday adayı olmuştu.. Aday adaylığına CHP Kocaeli il ve ilçe Örgütlerinin sıcak baktığı ve açık destek verdiği Dr. Mustafa Anaç bugün Ankara'ya giderek CHP Genel Merkezine Kocaeli Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı ve o anları "Hak, Hukuk, Adalet adına başvuruda bulundum..." sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze Bölgesinden kimlerin milletvekili aday adayı olacakları merakla beklenirken, Ürolog Dr. Mustafa Anaç ismi Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulislerine geniş yankı bulmuştu.

Gebze Fatih Devlet hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Mustafa Anaç’ın, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP KocaeliMilletvekili aday adayı olmak için Devlet Hastanesi’ndeki görevinden istifa edeceği konuşuluyordu.

CHP Gebze Bölgesi ilçe örgütlerinde ve Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Dr. Mustafa Anaç daha öncede 2014 yerel seçimlerinde de Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı ve 2018 genel seçimlerinde de yine CHP Kocaeli milletvekili aday adayı olmuştu..

Aday adaylığına CHP Kocaeli il ve ilçe Örgütlerinin sıcak baktığı ve açık destek verdiği Dr. Mustafa Anaç bugün Ankara'ya giderek CHP Genel Merkezine Kocaeli Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı ve o anları "Hak, Hukuk, Adalet adına başvuruda bulundum..." sözleri ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.