DİLOVASI’NI SALLAYAN SEÇİM ANKETİ

Siyaset 13.03.2024 - 15:35, Güncelleme: 13.03.2024 - 15:49
 

DİLOVASI’NI SALLAYAN SEÇİM ANKETİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden Ak Partiyi endişeye düşüren haberler ve veriler gelmeye başladı.. Ak Partiyi Dilovası’nda endişelendiren anket sonucu,Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa, Dilovası için yaptığı anketı X (twitter) sayfasından yayınladı. O ankete göre Dilovası belediye seçimleri sonucu şu şeklide; Yüzde   26,9 DEM Parti - Mustafa Avcı Yüzde   25,8 AK Parti - Ramazan Ömeroğlu Yüzde  25,6 Yeniden Refah - Ercan Oğuz Yüzde   8,9 Saadet - Hasan İnci Yüzde   6,9 CHP - Yakup Törk Yüzde   3,6 İYİ Parti - Emin Yılmaz Yüzde   2,3 Diğerleri
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden Ak Partiyi endişeye düşüren haberler ve veriler gelmeye başladı..

Ak Partiyi Dilovası’nda endişelendiren anket sonucu,Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa, Dilovası için yaptığı anketı X (twitter) sayfasından yayınladı.

O ankete göre Dilovası belediye seçimleri sonucu şu şeklide;
Yüzde   26,9 DEM Parti - Mustafa Avcı
Yüzde   25,8 AK Parti - Ramazan Ömeroğlu
Yüzde  25,6 Yeniden Refah - Ercan Oğuz
Yüzde   8,9 Saadet - Hasan İnci
Yüzde   6,9 CHP - Yakup Törk
Yüzde   3,6 İYİ Parti - Emin Yılmaz
Yüzde   2,3 Diğerleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.