DİLOVASI SİYASET KULİSLERİ FENA SALLANDI; ERCAN OĞUZ ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Siyaset 28.12.2023 - 04:09, Güncelleme: 28.12.2023 - 04:09
 

DİLOVASI SİYASET KULİSLERİ FENA SALLANDI; ERCAN OĞUZ ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Yeniden Refah Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ı açıklamasının ardından, Kocaeli'de ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için de temayül yoklamalarını başlattı.. Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe teşkilatında, 24 Aralık 2023 tarihindeDilovası Belediye Başkan adayını belirlemek için bugün temayül yoklaması yapıldı.. YRP Dilovası'ndan yapılan açıklamada "Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı olarak Belediye Başkan Adayımızı belirlemek için temayülümüzü Kocaeli İl Sorumlumuz Sn. Yaşar Birgül ve İl başkan yardımcılarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile eylesin inşaallah." bilgisi paylaşıldı.. Ve ismi Dilovası Belediye başkan adaylığı için konuşulan Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe Başkanı Ercan Oğuz dün akşam tüm sülale fertleri ile gerçekleştirdiği istiaşre toplantsından sonra yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "İşte gurur tablom Ailemle biraraya gelip istişare de bulunduk. Tam desteklerinden dolayı hepsine teker teker teşekkür eder ALLAH ü teala hepinizden razı olsun.ALLAH'ü teala birliğimizi daim etsin.Sizin varlığınız benim için büyük bir güç tavizsiz tam destekleriniz den dolayı şükranlarımı sunarım.ALLAH'ü teala Davamızda ayağımızı sabit kılsın. Sefer bizden Zaferde Yüce Rabim versin." Ercan Oğuz'un bu paylaşımı Kocaeli, Gebze ve Dilovası siyaset kulislerinde "Ercan Oğuz Dilovası belediye başkan adaylığını resmen ilan etti" şeklinde yankı buldu..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Yeniden Refah Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ı açıklamasının ardından, Kocaeli'de ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için de temayül yoklamalarını başlattı..

Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe teşkilatında, 24 Aralık 2023 tarihindeDilovası Belediye Başkan adayını belirlemek için bugün temayül yoklaması yapıldı..

YRP Dilovası'ndan yapılan açıklamada "Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı olarak Belediye Başkan Adayımızı belirlemek için temayülümüzü Kocaeli İl Sorumlumuz Sn. Yaşar Birgül ve İl başkan yardımcılarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile eylesin inşaallah." bilgisi paylaşıldı..

Ve ismi Dilovası Belediye başkan adaylığı için konuşulan Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe Başkanı Ercan Oğuz dün akşam tüm sülale fertleri ile gerçekleştirdiği istiaşre toplantsından sonra yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"İşte gurur tablom Ailemle biraraya gelip istişare de bulunduk. Tam desteklerinden dolayı hepsine teker teker teşekkür eder ALLAH ü teala hepinizden razı olsun.ALLAH'ü teala birliğimizi daim etsin.Sizin varlığınız benim için büyük bir güç tavizsiz tam destekleriniz den dolayı şükranlarımı sunarım.ALLAH'ü teala Davamızda ayağımızı sabit kılsın. Sefer bizden Zaferde Yüce Rabim versin."

Ercan Oğuz'un bu paylaşımı Kocaeli, Gebze ve Dilovası siyaset kulislerinde "Ercan Oğuz Dilovası belediye başkan adaylığını resmen ilan etti" şeklinde yankı buldu.. 
Bir 7 kişi ve masa görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.