DİLOVASI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KARATAŞ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 07.05.2023 - 22:54, Güncelleme: 08.05.2023 - 03:39
 

DİLOVASI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KARATAŞ YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partili Dilovası ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Zeki Karataş, 52 yaşında amansız hastalığa yenik düştü. Karataş Lojistik’in sahibi olan, 7 çocuk sahibi Zeki Karataş, 2020 yılında kan kanserine yakalanmıştı. Üç yıldır tedavi gören Karakaş’ın bedeni daha fazla dayanamadı. Dilovası Belediye Meclis Üyesi Zeki Karataş’ın Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Diliskelesi Gültepe Camii'nden kalkacaktır. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, akrabaları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partili Dilovası ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Zeki Karataş, 52 yaşında amansız hastalığa yenik düştü.

Karataş Lojistik’in sahibi olan, 7 çocuk sahibi Zeki Karataş, 2020 yılında kan kanserine yakalanmıştı. Üç yıldır tedavi gören Karakaş’ın bedeni daha fazla dayanamadı.

Dilovası Belediye Meclis Üyesi Zeki Karataş’ın Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Diliskelesi Gültepe Camii'nden kalkacaktır.

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, akrabaları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.