DİLOVASI BAŞKANI ŞAYİR BAKIN NEYLE ÖVÜNDÜ?

İlçeler 03.06.2023 - 17:43, Güncelleme: 03.06.2023 - 17:43
 

DİLOVASI BAŞKANI ŞAYİR BAKIN NEYLE ÖVÜNDÜ?

KOCAELİ HABERİ
1984 yılında, ANAP iktidarının ilk döneminde Başbakan Turgut Özal'ın talimatıyla, Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kurulmuştur. Özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan bir kamu kuruluşu olan TOKİ, o günden bugüne Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olarak konutlar yapmaya ve satmaya devam ediyor..  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nda TOKİ tarafından yapılan ve satılan konutların fotoğrafını kendi sosyal medya sayfasından "Kısa süre önce harfiyatı alınan Tavşancıl TOKİ Konutları'nda bloklar hızla yükselmeye devam ediyor. Ne demiştik, Yükselen Şehir Dilovası" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

1984 yılında, ANAP iktidarının ilk döneminde Başbakan Turgut Özal'ın talimatıyla, Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kurulmuştur. Özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan bir kamu kuruluşu olan TOKİ, o günden bugüne Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olarak konutlar yapmaya ve satmaya devam ediyor.. 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nda TOKİ tarafından yapılan ve satılan konutların fotoğrafını kendi sosyal medya sayfasından "Kısa süre önce harfiyatı alınan Tavşancıl TOKİ Konutları'nda bloklar hızla yükselmeye devam ediyor. Ne demiştik, Yükselen Şehir Dilovası" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.