DİLOVALILAR O TOZDAN KURTULDU, DARISI DARICALILARIN BAŞINA SAYIN BAŞKAN

İlçeler 01.06.2023 - 05:20, Güncelleme: 01.06.2023 - 05:20
 

DİLOVALILAR O TOZDAN KURTULDU, DARISI DARICALILARIN BAŞINA SAYIN BAŞKAN

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Darıcalılar hiç bir şeyden çekmediler eski adıyla Aslan Çimento ve Fransızlara satıldıktan sonra isim değişikliği ile LAFARGE Çimento ve daha sonra OYAK Çimento Aslan olan çimento fabrikasından çektikleri kadar. Darıca'nın eşsiz güzellikteki sahiline kurulu bulunan bu çimento fabrikası, 7-24 çimento tozunu, marmara denizi ve Darıca'ya doğru savururken, Darıca'nın içinden geçen hafriyat ve çimento yüklü kamyonlar ise ne yol bırakır ne de trafik.. Ve dahası Darıca'ya her seçilen belediye başkanı, öncesinden kendisinin de şikayetçi olduğu bu soruna, başkan seçildikten sonra kayıtsız kaldıkları görülür.. DARICA İÇİNDE ÇİMENTO ARACI İSTENMİYOR SAYIN BIYIK! Darıcalı Murat Çağımnı isimli bir vatandaş, DARICALILAR PAYLAŞIYOR facebook grubunda bu sorunu, çektikleri fotoğraf ile paylaşarak "Darıca içersindeki çimento araçları kirliliğe devam ediyor. Darıca içersinde çimento aracı İSTEMİYORUZ. Kendi yolu var. Yerel Seçimlerde oyumuzun kıymetini bilelim. Kim Darıcayı koruyorsa ona verelim.." sözleri ile tepkisini dile getirdi.. Umarız Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çimento fabrikasını ziyaret giderek içilen bir kahve eşliğinde, Darıcalı bu vatandaşın tepkisini de fabrika yetkililerine iletir.. 2019 yerel seçimlerinde Dilovalılara "Kömürcüler OSB'nin tozundan sizleri kurtaracağım" diye söz veren Hamza şayir, Belediye Başkanı seçildikten sonra Dilovası Kömürcüler OSB'nin, Dilovası'ndan taşınması kararını Bakanlıktan çıkarttırdı. Şimdi Darıcalılar da, çimentonun tozundan kurtulmak isteklerini iletiyorlar, Darıca Belediye Başkanları Muzaffer Bıyık'a..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Darıcalılar hiç bir şeyden çekmediler eski adıyla Aslan Çimento ve Fransızlara satıldıktan sonra isim değişikliği ile LAFARGE Çimento ve daha sonra OYAK Çimento Aslan olan çimento fabrikasından çektikleri kadar. Darıca'nın eşsiz güzellikteki sahiline kurulu bulunan bu çimento fabrikası, 7-24 çimento tozunu, marmara denizi ve Darıca'ya doğru savururken, Darıca'nın içinden geçen hafriyat ve çimento yüklü kamyonlar ise ne yol bırakır ne de trafik..

Ve dahası Darıca'ya her seçilen belediye başkanı, öncesinden kendisinin de şikayetçi olduğu bu soruna, başkan seçildikten sonra kayıtsız kaldıkları görülür..

DARICA İÇİNDE ÇİMENTO ARACI İSTENMİYOR SAYIN BIYIK!

Darıcalı Murat Çağımnı isimli bir vatandaş, DARICALILAR PAYLAŞIYOR facebook grubunda bu sorunu, çektikleri fotoğraf ile paylaşarak "Darıca içersindeki çimento araçları kirliliğe devam ediyor. Darıca içersinde çimento aracı İSTEMİYORUZ. Kendi yolu var. Yerel Seçimlerde oyumuzun kıymetini bilelim. Kim Darıcayı koruyorsa ona verelim.." sözleri ile tepkisini dile getirdi..

Umarız Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çimento fabrikasını ziyaret giderek içilen bir kahve eşliğinde, Darıcalı bu vatandaşın tepkisini de fabrika yetkililerine iletir..

2019 yerel seçimlerinde Dilovalılara "Kömürcüler OSB'nin tozundan sizleri kurtaracağım" diye söz veren Hamza şayir, Belediye Başkanı seçildikten sonra Dilovası Kömürcüler OSB'nin, Dilovası'ndan taşınması kararını Bakanlıktan çıkarttırdı.

Şimdi Darıcalılar da, çimentonun tozundan kurtulmak isteklerini iletiyorlar, Darıca Belediye Başkanları Muzaffer Bıyık'a.. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.