Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı

Asayiş 01.11.2023 - 05:09, Güncelleme: 01.11.2023 - 05:21
 

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı

KOCAELİ HABERİ
MASAK tarafından kaklarında soruşturma açılan ve şirketlerinde arama yapılan ve mal varlıklarına tedbir kararı konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti İstanbul’da gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında harekete geçen Emniyet Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çifti, adli işlemleri için emniyete götürüldüler.. Gazeteci Murat Ağırel x sosyal medya sayfasından "Engin Polat ve Dilan Polat dahil 30 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş.Gözaltı listesinde yabancı uyruklu kişilerinde olduğu belirtildi." paylaşımında bulunmuştu. Lüks yaşantısıyla bir süredir dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat ve Engin Polat çifti akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gündemi çalkalamıştı. Her fırsatta zenginliğini gözler önünde yaşayan, 'Enerji' adlı şarkısıyla kendisini kıskandığını iddia ettiği kişilere gönderme yapan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında ortaya atılan iddiaların ardından MASAK harekete geçmişti..
KOCAELİ HABERİ

MASAK tarafından kaklarında soruşturma açılan ve şirketlerinde arama yapılan ve mal varlıklarına tedbir kararı konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti İstanbul’da gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında harekete geçen Emniyet Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çifti, adli işlemleri için emniyete götürüldüler..

Gazeteci Murat Ağırel x sosyal medya sayfasından "Engin Polat ve Dilan Polat dahil 30 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş.Gözaltı listesinde yabancı uyruklu kişilerinde olduğu belirtildi." paylaşımında bulunmuştu.

Lüks yaşantısıyla bir süredir dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat ve Engin Polat çifti akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gündemi çalkalamıştı. Her fırsatta zenginliğini gözler önünde yaşayan, 'Enerji' adlı şarkısıyla kendisini kıskandığını iddia ettiği kişilere gönderme yapan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında ortaya atılan iddiaların ardından MASAK harekete geçmişti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.