DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Spor 27.04.2023 - 12:51, Güncelleme: 27.04.2023 - 12:51
 

DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray karşılaşmasının hakemi açıklandı. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan oldu. HAKEM ATAMALARINDA "ALGORİTMA" KULLANILDI Derbinin hakemini 'algoritma' belirledi. MHK'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlenmiştir" ifadeleri kullanıldı. Haftanın diğer maçlarını yönetecek hakemler şu şekilde: Sivasspor - Fenerbahçe: Zorbay Küçük Alanyaspor - Ümraniyespor: Yaşar Kemal Uğurlu Fatih Karagümrük - Antalyaspor: Halil Umut Meler Konyaspor - Trabzonspor: Cihan Aydın MKE Ankaragücü - Kasımpaşa: Bahattin Şimşek İstanbulspor - Giresunspor: Mete Kalkavan İLK KEZ İSTANBUL DERBİSİNDE Hakem Ali Şansalan, hakemlik kariyerinde ilk kez 3 büyükler arasındaki bir derbi maçta görev alacak. Ali Şansalan'ın yönettiği dev maçlar şu şekilde: 2022/23 Beşiktaş 2-2 Trabzonspor 2021/22 Trabzonspor 3-1 Fenerbahçe 2020/21 Trabzonspor 1-3 Beşiktaş ALİ ŞANSALAN'IN RAKAMLARI Beşiktaş, Ali Şansalan yönetiminde çıktığı 13 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Galatasaray ise Ali Şansalan yönetiminde çıktığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. BEŞİKTAŞ ŞANSALAN AÇIKLAMASI YAPMIŞTI Beşiktaş, çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin Futbol A Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı Ali Şansalan'ın yönetmesini talep ettiği yönünde sosyal medyada yer alan iddialar tamamen asılsızdır. Beşiktaş JK olarak, bu tarz iddiaları gündeme taşıyanların kirli niyetlerini çok iyi bildiğimizi ve bu algı çalışmalarına alet olmayacağımızı belirtmek isteriz. Umarız ki Pazar günü oynayacağımız Galatasaray maçının hakemi, yapay zeka ile atanacaktır. Beşiktaş - Galatasaray maçını kim yönetirse yönetsin hakemden beklentimiz adil ve eşit bir yönetimdir. Hakemin değil, güzel oyunun konuşulacağı, sonucun futbolcular tarafından belirlenmiş olacağı bir müsabaka olması en büyük temennimizdir" ifadelerini kullanmıştı.  
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray karşılaşmasının hakemi açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan oldu.

HAKEM ATAMALARINDA "ALGORİTMA" KULLANILDI

Derbinin hakemini 'algoritma' belirledi.

MHK'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlenmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Haftanın diğer maçlarını yönetecek hakemler şu şekilde:

Sivasspor - Fenerbahçe: Zorbay Küçük

Alanyaspor - Ümraniyespor: Yaşar Kemal Uğurlu

Fatih Karagümrük - Antalyaspor: Halil Umut Meler

Konyaspor - Trabzonspor: Cihan Aydın

MKE Ankaragücü - Kasımpaşa: Bahattin Şimşek

İstanbulspor - Giresunspor: Mete Kalkavan

İLK KEZ İSTANBUL DERBİSİNDE

Hakem Ali Şansalan, hakemlik kariyerinde ilk kez 3 büyükler arasındaki bir derbi maçta görev alacak.

Ali Şansalan'ın yönettiği dev maçlar şu şekilde:

2022/23

Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

2021/22

Trabzonspor 3-1 Fenerbahçe

2020/21

Trabzonspor 1-3 Beşiktaş

ALİ ŞANSALAN'IN RAKAMLARI

Beşiktaş, Ali Şansalan yönetiminde çıktığı 13 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Galatasaray ise Ali Şansalan yönetiminde çıktığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

BEŞİKTAŞ ŞANSALAN AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Beşiktaş, çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin Futbol A Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı Ali Şansalan'ın yönetmesini talep ettiği yönünde sosyal medyada yer alan iddialar tamamen asılsızdır. Beşiktaş JK olarak, bu tarz iddiaları gündeme taşıyanların kirli niyetlerini çok iyi bildiğimizi ve bu algı çalışmalarına alet olmayacağımızı belirtmek isteriz. Umarız ki Pazar günü oynayacağımız Galatasaray maçının hakemi, yapay zeka ile atanacaktır. Beşiktaş - Galatasaray maçını kim yönetirse yönetsin hakemden beklentimiz adil ve eşit bir yönetimdir. Hakemin değil, güzel oyunun konuşulacağı, sonucun futbolcular tarafından belirlenmiş olacağı bir müsabaka olması en büyük temennimizdir" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.