Demokrat Parti Gebze eski İlçe Başkanı Rüstem Keskin vefat etti

Yaşam 22.02.2024 - 14:47, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:35
 

Demokrat Parti Gebze eski İlçe Başkanı Rüstem Keskin vefat etti

KOCAELİ HABERİ
Bir süreden beri sağlık problemei yaşayan Demokrat Parti Gebze eski İlçe Başkanı Rüstem Keskin yaşamını yitirdi. 2008-2012 yılları arasında Demokrat Parti Gebze ilçe başkanlığı görevini yapmış olan Rüstem Keskin'in vefat haberini, CHP gebze Belediye Meclis üyesi Erhan Bölük sosyal medyadan "Çok sevdiğim değerli abim arkadaşım kıymetli başkanım Rüstem KESKİN hakın rahmetine kavuştu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah cenazesi 23.02.2024 de gebze den kaldırılacak" sözleri ile duyurdu.. Rüstem Keskin'in cenazesi 23 Şubat 2024 Cuma namazına müteakip Gebze Mustafapaşa caminden Gebze merkez mezarlığında defin edilecektir Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kedrli ailesien başsağlığı diliyoruz..  
KOCAELİ HABERİ

Bir süreden beri sağlık problemei yaşayan Demokrat Parti Gebze eski İlçe Başkanı Rüstem Keskin yaşamını yitirdi.

2008-2012 yılları arasında Demokrat Parti Gebze ilçe başkanlığı görevini yapmış olan Rüstem Keskin'in vefat haberini, CHP gebze Belediye Meclis üyesi Erhan Bölük sosyal medyadan "Çok sevdiğim değerli abim arkadaşım kıymetli başkanım Rüstem KESKİN hakın rahmetine kavuştu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah cenazesi 23.02.2024 de gebze den kaldırılacak" sözleri ile duyurdu..

Rüstem Keskin'in cenazesi 23 Şubat 2024 Cuma namazına müteakip Gebze Mustafapaşa caminden Gebze merkez mezarlığında defin edilecektir

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kedrli ailesien başsağlığı diliyoruz..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.