Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi!

Magazin - Cemiyet 25.08.2023 - 12:44, Güncelleme: 25.08.2023 - 12:44
 

Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi!

KOCAELİ HABERİ
Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi! 'Nasıl sağ çıktık bilmiyorum' Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam Didim konseri için tekneyle yola çıktı ve talisiz bir kaza geçirdi. Yalıkavak Marina’nın ışıklandırmasına sitem eden sanatçı ‘’Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı. Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren ve sürekli paylaşımlarında yazım hataları yapan Demet Akalın, önceki gün Didim konseri için tekneyle yola çıktı. "ÇOK KÖTÜ BİR TEKNE KAZASI YAPTIK" Yalıkavak Marina’nın ışıklandırmasına sitem eden sanatçı ‘’Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi! 'Nasıl sağ çıktık bilmiyorum'

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam Didim konseri için tekneyle yola çıktı ve talisiz bir kaza geçirdi. Yalıkavak Marina’nın ışıklandırmasına sitem eden sanatçı ‘’Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren ve sürekli paylaşımlarında yazım hataları yapan Demet Akalın, önceki gün Didim konseri için tekneyle yola çıktı.

"ÇOK KÖTÜ BİR TEKNE KAZASI YAPTIK"

Yalıkavak Marina’nın ışıklandırmasına sitem eden sanatçı ‘’Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.