Davutoğlu ''Tarihi bir uyarıda bulunuyorum'' dedi

Siyaset 30.04.2023 - 06:20, Güncelleme: 30.04.2023 - 06:27
 

Davutoğlu ''Tarihi bir uyarıda bulunuyorum'' dedi

KOCAELİ HABERİ
Davutoğlu “Tarihi bir uyarıda bulunuyorum” dedi, Erdoğan’a seslendi: Geride kara bir leke bırakmayın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “tarihi bir uyarıda bulunuyorum” diyerek sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Davutoğlu, iktidar cenahından muhalefete karşı yapılan bazı açıklama ve ithamlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müdahale etmesi gerektiğini söyledi.. İŞTE O AÇIKLAMANIN VİDEOSU
KOCAELİ HABERİ

Davutoğlu “Tarihi bir uyarıda bulunuyorum” dedi, Erdoğan’a seslendi: Geride kara bir leke bırakmayın

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “tarihi bir uyarıda bulunuyorum” diyerek sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Davutoğlu, iktidar cenahından muhalefete karşı yapılan bazı açıklama ve ithamlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müdahale etmesi gerektiğini söyledi..
İŞTE O AÇIKLAMANIN VİDEOSU

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.