DAVUTOĞLU GELEN YOĞUN TEPKİLER ÜZERİNE PAYLAŞIMINI SİLDİ

Gündem 17.05.2023 - 10:07, Güncelleme: 17.05.2023 - 10:10
 

DAVUTOĞLU GELEN YOĞUN TEPKİLER ÜZERİNE PAYLAŞIMINI SİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP listesinden TBMM'ye giren vekilleriyle görüştü. Yaptığı görüşmeyi "ilk grup toplantımız" diyerek duyuran Davutoğlu, çok sayıda tepki alınca söz konusu paylaşımını sildi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 14 Mayıs seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden seçilip TBMM'ye giren milletvekilleriyle görüştü. Ahmet Davutoğlu, görüşmenin fotoğrafını da sosyal medya hesabından “Milletvekillerimizle ilk grup toplantımızı Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun” ifadeleriyle paylaştı. Davutoğlu’nun birçok vatandaşın seçim usulsüzlükleriyle ilgili tepkilerini sosyal medya hesapların yoğun şekilde ortaya koyduğu ve siyasilerden sürece müdahil olmalarını istediği sırada yaptığı bu paylaşımı tepki çekti. Davutoğlu, tepkilerin ardından paylaşımını yeni bir açıklama yapmadan sildi. İşte Davutoğlu’nun sildiği paylaşımı:
KOCAELİ HABERİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP listesinden TBMM'ye giren vekilleriyle görüştü. Yaptığı görüşmeyi "ilk grup toplantımız" diyerek duyuran Davutoğlu, çok sayıda tepki alınca söz konusu paylaşımını sildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 14 Mayıs seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden seçilip TBMM'ye giren milletvekilleriyle görüştü.

Ahmet Davutoğlu, görüşmenin fotoğrafını da sosyal medya hesabından “Milletvekillerimizle ilk grup toplantımızı Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun” ifadeleriyle paylaştı.

Davutoğlu’nun birçok vatandaşın seçim usulsüzlükleriyle ilgili tepkilerini sosyal medya hesapların yoğun şekilde ortaya koyduğu ve siyasilerden sürece müdahil olmalarını istediği sırada yaptığı bu paylaşımı tepki çekti.

Davutoğlu, tepkilerin ardından paylaşımını yeni bir açıklama yapmadan sildi.

İşte Davutoğlu’nun sildiği paylaşımı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.