DAVUT KARADAYI OĞLU'NU EVLENDİRDİ

Magazin - Cemiyet 11.09.2022 - 23:23, Güncelleme: 11.09.2022 - 23:23
 

DAVUT KARADAYI OĞLU'NU EVLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Fazilet partisi eski ilçe başkanı ve Gebzeli tanınmış iş insanı Davut Karadayı'nın oğlu Mehmet karadayı, Sibel Yiğit ile yaşamını birleştirdi.. Mehmet Karadayı ve Sibel Yiğit çiftinin bu akşam Tuzla Adli 2'de gerçekleşen düğün törenlerinde, nikah akidlerini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gerçekleştirirken, Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım,Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan, KBB Baş Huku Müşaviri Av. Necmi Özen, Gebze Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandı ve FP Gebze Belediye eski meclis üyeleri İbrahim Çiçek ile Ümit Kabay hep birlikte o mutlu nikaha anına şahitlik ettiler.. Çok sayıda davetli Karadayı ve Yiğit ailesini bu özel ve sevinçli günde yalnız bırakmadılar.. 
KOCAELİ HABERİ

Fazilet partisi eski ilçe başkanı ve Gebzeli tanınmış iş insanı Davut Karadayı'nın oğlu Mehmet karadayı, Sibel Yiğit ile yaşamını birleştirdi..

Mehmet Karadayı ve Sibel Yiğit çiftinin bu akşam Tuzla Adli 2'de gerçekleşen düğün törenlerinde, nikah akidlerini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gerçekleştirirken, Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım,Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan, KBB Baş Huku Müşaviri Av. Necmi Özen, Gebze Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandı ve FP Gebze Belediye eski meclis üyeleri İbrahim Çiçek ile Ümit Kabay hep birlikte o mutlu nikaha anına şahitlik ettiler..

Çok sayıda davetli Karadayı ve Yiğit ailesini bu özel ve sevinçli günde yalnız bırakmadılar.. 
Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.