DARICALILAR SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

Sağlık 04.09.2023 - 16:47, Güncelleme: 04.09.2023 - 16:47
 

DARICALILAR SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

KOCAELİ HABERİ
3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'ın talimatıyla gerçekleştirilen "Sağlık İçin Hareket Et" yürüyüşü etkinliğine, Darıcalılar yoğun ilgi gösterdi.. Çok sayıda Darıcalı ellerindeki "Sağlık İçin Hareket Et" dövizi ile Darıca cadde ve sokaklarında yürüyerek, sağlık için hareketli olmanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çektiler. Darıcalılar bu etkinliği ilgi ile takip ederek, İlçe Sağlık Müdürlüğüne bu duyarlı hareketlerinden dolayı teşekkür ettiler..
KOCAELİ HABERİ

3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'ın talimatıyla gerçekleştirilen "Sağlık İçin Hareket Et" yürüyüşü etkinliğine, Darıcalılar yoğun ilgi gösterdi..

Çok sayıda Darıcalı ellerindeki "Sağlık İçin Hareket Et" dövizi ile Darıca cadde ve sokaklarında yürüyerek, sağlık için hareketli olmanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çektiler. Darıcalılar bu etkinliği ilgi ile takip ederek, İlçe Sağlık Müdürlüğüne bu duyarlı hareketlerinden dolayı teşekkür ettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.