DARICALILAR İÇİN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

Sağlık 07.01.2023 - 13:57, Güncelleme: 07.01.2023 - 13:57
 

DARICALILAR İÇİN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

KOCAELİ HABERİ
Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Darıcalıların sağlıklı yaşamları için bir dizi etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyor..  Dr. Ulaş Doğan'ın talimatlarıyla gerçekleştirilen en son etkinlik, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü resmi sosyal medya sayfasından "Kurumumuz çalışanlarından uzman diyetisyen Pınar Kılıçsokan tarafından Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencilerine diabet ve sağlıklı beslenme eğitimi verilmiştir." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Darıcalıların sağlıklı yaşamları için bir dizi etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyor.. 

Dr. Ulaş Doğan'ın talimatlarıyla gerçekleştirilen en son etkinlik, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü resmi sosyal medya sayfasından "Kurumumuz çalışanlarından uzman diyetisyen Pınar Kılıçsokan tarafından Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencilerine diabet ve sağlıklı beslenme eğitimi verilmiştir." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.