DARICALI ARAMA KURTARMACILARDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Dünya 20.02.2023 - 07:05, Güncelleme: 20.02.2023 - 07:15
 

DARICALI ARAMA KURTARMACILARDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Avcılar KulübüDerneği'nin oluşturduğu AFAD Gönüllüsü "DAKURT Darıca Avcılar Arama Kurtarma Ekibi", Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Kocaeli AFAD Müdürlüğü ile birlikte Osmaniye'de görevlendirilmişlerdi. DAKURT ve Darıca Avcılar Kulübü Derneği Başkanı Yasin Özbek ve Darıca Avcılar Kulübü Derneği yöneticilerinin de yer aldığı 5 kişilik arama ve kurtarma ekibi, Osmaniye'deki deprem bölgesine ayrıca kendi imkanları ile topladıkları 300 kolilik yardım malzemelerini de deprem bölgesine göndermişlerdi. DAKUR başkanı Yasin Özbek deprem durumları için acil bir çağrı yaparak, sağlıklı bir çekilde çalışabilme durumu müsait  insanlarımızı "AFAD Gönüllüsü" olmaya davet etti.. "Beklenmeyene hazır olmak için artık harekete geçmek lazım. Giden canlar bizim. Lazıyla, Kürdüyle, Çerkezi, Yörüğü, Alevisi, Sünnisiyle dini mezhebi memleketi farketmez hepimiz birlikte Büyük Türk Devletinin bir Ttmel taşıyız. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın şuuruyla tüm dostlarımızı AFAD Gönüllüsü olmaya davet ediyoruz. İstanbul veya Türkiyemizin bir başka yerinde, başka canlar yanmadan, çocuklarımız anasız babasız kalmadan, analar ve babalar Ailesiz evlatsız kalmadan beklenmeyene hazır olmamız şart."
KOCAELİ HABERİ

Darıca Avcılar KulübüDerneği'nin oluşturduğu AFAD Gönüllüsü "DAKURT Darıca Avcılar Arama Kurtarma Ekibi", Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Kocaeli AFAD Müdürlüğü ile birlikte Osmaniye'de görevlendirilmişlerdi.

DAKURT ve Darıca Avcılar Kulübü Derneği Başkanı Yasin Özbek ve Darıca Avcılar Kulübü Derneği yöneticilerinin de yer aldığı 5 kişilik arama ve kurtarma ekibi, Osmaniye'deki deprem bölgesine ayrıca kendi imkanları ile topladıkları 300 kolilik yardım malzemelerini de deprem bölgesine göndermişlerdi.

DAKUR başkanı Yasin Özbek deprem durumları için acil bir çağrı yaparak, sağlıklı bir çekilde çalışabilme durumu müsait  insanlarımızı "AFAD Gönüllüsü" olmaya davet etti..

"Beklenmeyene hazır olmak için artık harekete geçmek lazım. Giden canlar bizim. Lazıyla, Kürdüyle, Çerkezi, Yörüğü, Alevisi, Sünnisiyle dini mezhebi memleketi farketmez hepimiz birlikte Büyük Türk Devletinin bir Ttmel taşıyız. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın şuuruyla tüm dostlarımızı AFAD Gönüllüsü olmaya davet ediyoruz. İstanbul veya Türkiyemizin bir başka yerinde, başka canlar yanmadan, çocuklarımız anasız babasız kalmadan, analar ve babalar Ailesiz evlatsız kalmadan beklenmeyene hazır olmamız şart."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.