DARICA'DA SEÇİM ZAFERİNİ BÖYLE KUTLADILAR

İlçeler 29.05.2023 - 17:36, Güncelleme: 29.05.2023 - 17:36
 

DARICA'DA SEÇİM ZAFERİNİ BÖYLE KUTLADILAR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sonucun belli olmasıyla birlikte Darıca’da büyük bir coşku yaşandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşlar ve partililerle birlikte Dudayev sahiline yürürken büyük zafer, amfi tiyatroda kutlandı. Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52,16'lık oy oranı ile tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi sonrasında Darıcalılar adeta sahile akın etti. Büyük bir coşkunun yaşandığı seçim zaferinin ardından cadde ve sokaklarda konvoylar oluşturulurken kutlamanın adresi ise Dudayev Sahili amfi tiyatro alanı oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Cumhur İttifakı ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Darıca sahiline yürürken Başkan Muzaffer Bıyık da yürüyüşe eşlik etti. BÜYÜK BİR COŞKU YAŞANDI Darıca sahiline giden yollarda konvoy oluşurken, trafik bazı noktalarda tamamen durdu. Türk bayrakları, Cumhur İttifakına üye partilerin bayrakları ve meşalelerle meydana çıkanlar, Sahil ve çevresinde şarkılar ve sloganlarla sevinç gösterisinde bulundular. Dudayev Sahili amfi tiyatro alanında gerçekleşen kutlamalarda vatandaşlar zafer coşkusunu doyasıya eğlenerek yaşadılar. Şarkılar söyleyen ve halaylar çeken Darıcalılar gece geç saatlere kadar zaferi kutladılar.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sonucun belli olmasıyla birlikte Darıca’da büyük bir coşku yaşandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşlar ve partililerle birlikte Dudayev sahiline yürürken büyük zafer, amfi tiyatroda kutlandı.

Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52,16'lık oy oranı ile tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi sonrasında Darıcalılar adeta sahile akın etti. Büyük bir coşkunun yaşandığı seçim zaferinin ardından cadde ve sokaklarda konvoylar oluşturulurken kutlamanın adresi ise Dudayev Sahili amfi tiyatro alanı oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Cumhur İttifakı ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Darıca sahiline yürürken Başkan Muzaffer Bıyık da yürüyüşe eşlik etti.

BÜYÜK BİR COŞKU YAŞANDI

Darıca sahiline giden yollarda konvoy oluşurken, trafik bazı noktalarda tamamen durdu. Türk bayrakları, Cumhur İttifakına üye partilerin bayrakları ve meşalelerle meydana çıkanlar, Sahil ve çevresinde şarkılar ve sloganlarla sevinç gösterisinde bulundular. Dudayev Sahili amfi tiyatro alanında gerçekleşen kutlamalarda vatandaşlar zafer coşkusunu doyasıya eğlenerek yaşadılar. Şarkılar söyleyen ve halaylar çeken Darıcalılar gece geç saatlere kadar zaferi kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.