DARICA'DA Kİ CİNAYETİN ZANLISI YAKALANDI

Asayiş 22.03.2024 - 17:49, Güncelleme: 22.03.2024 - 17:54
 

DARICA'DA Kİ CİNAYETİN ZANLISI YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
16 Mart 2024 tarihinde Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesinde, 24 yaşındaki Gülhan Esen’in ateşli silah ile kasten öldürülmesi olayının şüphelisi olarak aranan eski sevgilisi İstanbul'da yakalandı.. Kocaeli Valiliği konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; SUÇ VE SUÇLUYLA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR 16.03.2024 günü ilimiz Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesinde 1 şahsın ateşli silah ile kasten öldürülmesi olayının şüphelisi şahıs Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu bugün İstanbul’da yakalanmıştır. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ HABERİ

16 Mart 2024 tarihinde Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesinde, 24 yaşındaki Gülhan Esen’in ateşli silah ile kasten öldürülmesi olayının şüphelisi olarak aranan eski sevgilisi İstanbul'da yakalandı..

Kocaeli Valiliği konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

SUÇ VE SUÇLUYLA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR

16.03.2024 günü ilimiz Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesinde 1 şahsın ateşli silah ile kasten öldürülmesi olayının şüphelisi şahıs Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu bugün İstanbul’da yakalanmıştır. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.