DARICA'DA CAMİLER VE KURAN KURSLARI ARASI MAÇ TURNUVALARI SONA ERDİ

Spor 26.01.2024 - 03:11, Güncelleme: 26.01.2024 - 03:11
 

DARICA'DA CAMİLER VE KURAN KURSLARI ARASI MAÇ TURNUVALARI SONA ERDİ

KOCALEİ HABERİ
Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık talimatıyla düzenlenen "Camiler Arası Futbol Turnuvası ve Kız Kuran Kursları Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi ve dün akşam Draıca Belediyesi Balıkçı Restaurantta düzenlenen ödül töreninde kazananlara madalyaları takdim edildi.. Başkan Bıyık kendisi de katılım sağladığı o ödül törenini sosyal medyadan "TürkiyeYüzyılı’nın gençleri için canla başla çalışıyoruz. Bu yıl düzenlemiş olduğumuz Camiler Arası Futbol Turnuvası ve Kız Kuran Kursları Arası Voleybol Turnuvası ödül törenine katılarak dereceye giren kurs talebeleri ve takımlara madalya ve kupalarını taktim ettik." sözleri ile paylaştı..
KOCALEİ HABERİ

Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık talimatıyla düzenlenen "Camiler Arası Futbol Turnuvası ve Kız Kuran Kursları Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi ve dün akşam Draıca Belediyesi Balıkçı Restaurantta düzenlenen ödül töreninde kazananlara madalyaları takdim edildi..

Başkan Bıyık kendisi de katılım sağladığı o ödül törenini sosyal medyadan "TürkiyeYüzyılı’nın gençleri için canla başla çalışıyoruz. Bu yıl düzenlemiş olduğumuz Camiler Arası Futbol Turnuvası ve Kız Kuran Kursları Arası Voleybol Turnuvası ödül törenine katılarak dereceye giren kurs talebeleri ve takımlara madalya ve kupalarını taktim ettik." sözleri ile paylaştı..
Bir 13 kişi ve şunu diyen bir yazı 'PROGR DARICA' görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.