DARICA BELEDİYESİ ALTIN SPORCUSU ERAY ŞAMDAN'I ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Spor 27.07.2023 - 09:14, Güncelleme: 27.07.2023 - 09:14
 

DARICA BELEDİYESİ ALTIN SPORCUSU ERAY ŞAMDAN'I ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Olimpiyat gururumuz ,Dünya şaampiyonluğunun ardından geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcumuz Eray Şamdan, Darıca Belediyesi tarafından altın ile ödüllendirildi.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Altın Sporcusu Eray Şamdan'ı makamında ağırlayıp, Belediyenin belirlediği altın ödülünü takdim ettikten sonra o anları sosyal medyadan "Geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcumuz Eray Şamdan’ı makamımızda ağırlayarak Darıca Belediyesi olarak meclisimizde aldığımız karar sonucu ödülümüzü taktim ettik. Olimpiyat kotası alarak Milli Takım kampına katılacak olan sporcumuza başarılar diliyorum." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Olimpiyat gururumuz ,Dünya şaampiyonluğunun ardından geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcumuz Eray Şamdan, Darıca Belediyesi tarafından altın ile ödüllendirildi..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Altın Sporcusu Eray Şamdan'ı makamında ağırlayıp, Belediyenin belirlediği altın ödülünü takdim ettikten sonra o anları sosyal medyadan "Geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcumuz Eray Şamdan’ı makamımızda ağırlayarak Darıca Belediyesi olarak meclisimizde aldığımız karar sonucu ödülümüzü taktim ettik. Olimpiyat kotası alarak Milli Takım kampına katılacak olan sporcumuza başarılar diliyorum." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.