DARICA ANLAMLI BİR YARIŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Eğitim-Kültür-Sanat 05.07.2023 - 13:02, Güncelleme: 05.07.2023 - 13:02
 

DARICA ANLAMLI BİR YARIŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

KOCAELİ HABERİ
15 Temmuz Şehitleri anısına Darıca Belediyesi ev sahipliğinde Kocaeli Görme Engelliler Satranç Turnuvası Darıca Belediyesi balık restorantının üst katında 8-9 Temmuz’da düzenlenecek. Kocaeli genelindeki Görme Engelli Satranççıların katılacağı turnuva iki gün boyunca Darıca’da devam edecek. Turnuva ile ilgili bilgi veren Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti şunları söyledi; “15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlediğimiz bu turnuva şehitlerimize ve gazilerimize gösterdiğimiz bir vefa örneğidir. Ay yıldızımızın dalgalanmasına, memleketimizde rahat bir şekilde yaşamamıza vesile olan tüm Şehitlerimize rahmet diliyorum. Bizler engelli vatandaşlar olarak vefamızı, şükran duygularımızı ifade edebilmek için böyle bir organizasyon yaparak 15 Temmuz etkinlikleri arasında bir farkındalık olsun istedik. Bu organizasyonu düzenlerken bizlere sonsuz destek veren Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ev sahibimiz, yaptığımız tüm organizasyonlara gönlünü yüreğini açan Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer BIYIK abime özel bir teşekkürü borç biliyorum. Tüm davetlerimize, organizasyonlarımıza sonsuz destek sunan Darıca Belediyesi Kocaeli’nde engelli dostu belediyeciliğine büyük bir örnek olmuştur”. Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti, turnuvaya katılacak görme engellilerin lisanslı sporcu olması gerektiğini, başvuracak sporcuların Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi sosyal medya hesaplarından ve 0 546 472 48 10 numaralı telefondan başvurabileceklerini ve bilgi alabilecekleri söyledi.   PROGRAMIN PAYDAŞLARI: KOCAELİ GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ DARICA BELEDİYESİ KOCAELİ BEYAZAY ÇAYIROVA KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ                                                                                                                                                          
KOCAELİ HABERİ

15 Temmuz Şehitleri anısına Darıca Belediyesi ev sahipliğinde Kocaeli Görme Engelliler Satranç Turnuvası Darıca Belediyesi balık restorantının üst katında 8-9 Temmuz’da düzenlenecek.

Kocaeli genelindeki Görme Engelli Satranççıların katılacağı turnuva iki gün boyunca Darıca’da devam edecek. Turnuva ile ilgili bilgi veren Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti şunları söyledi;

“15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlediğimiz bu turnuva şehitlerimize ve gazilerimize gösterdiğimiz bir vefa örneğidir. Ay yıldızımızın dalgalanmasına, memleketimizde rahat bir şekilde yaşamamıza vesile olan tüm Şehitlerimize rahmet diliyorum. Bizler engelli vatandaşlar olarak vefamızı, şükran duygularımızı ifade edebilmek için böyle bir organizasyon yaparak 15 Temmuz etkinlikleri arasında bir farkındalık olsun istedik. Bu organizasyonu düzenlerken bizlere sonsuz destek veren Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ev sahibimiz, yaptığımız tüm organizasyonlara gönlünü yüreğini açan Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer BIYIK abime özel bir teşekkürü borç biliyorum. Tüm davetlerimize, organizasyonlarımıza sonsuz destek sunan Darıca Belediyesi Kocaeli’nde engelli dostu belediyeciliğine büyük bir örnek olmuştur”.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti, turnuvaya katılacak görme engellilerin lisanslı sporcu olması gerektiğini, başvuracak sporcuların Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi sosyal medya hesaplarından ve 0 546 472 48 10 numaralı telefondan başvurabileceklerini ve bilgi alabilecekleri söyledi.  

PROGRAMIN PAYDAŞLARI:
KOCAELİ GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
DARICA BELEDİYESİ
KOCAELİ BEYAZAY
ÇAYIROVA KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ                                                                                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.