Cumhur İttifakı seçim vaatlerini içeren torba teklifi; Neler getiriliyor?

Siyaset 05.06.2023 - 09:33, Güncelleme: 05.06.2023 - 09:33
 

Cumhur İttifakı seçim vaatlerini içeren torba teklifi; Neler getiriliyor?

KOCALEİ HABERİ
Cumhur İttifakı, seçim vaatlerini içeren bir "torba teklifi" bayramdan önce Meclis'e sunacak Gençlere bir defaya özgü vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı, kira artışlarına sınırlama düzenlemesi getiriliyor. Cumhur İttifakı, 28’inci dönem parlamentosu ve yeni kabinenin göreve başlamasının ardından Kurban Bayramı’ndan önce toplumsal kesimlere yönelik bir teklif paketini yasalaştırmaya hazırlanıyor. Bunların arasında gençlere bir defaya özgü vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanınması ile kira artışlarına sınırlama düzenlemesi de var. Hürriyet’te yer alan habere göre, komisyon oluşumlarından sonra Meclis’in ilk mesaisine gelecek hafta başlaması ve Kurban Bayramı tatiline kadar çalışması öngörülüyor. Cumhur İttifakı, Seçim sürecinde toplumsal kesimlere yönelik bazı vaatleri bayramdan önce uygulamaya geçirmeyi planlıyor. Ekonomik bir paket “torba teklif” olarak Meclis’e sunulacak. Kurban Bayramı’nın ardından da, ivedi bazı düzenlemeler için Meclis’in 15 Temmuz’a kadar çalışması planlanıyor.
KOCALEİ HABERİ

Cumhur İttifakı, seçim vaatlerini içeren bir "torba teklifi" bayramdan önce Meclis'e sunacak Gençlere bir defaya özgü vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı, kira artışlarına sınırlama düzenlemesi getiriliyor.

Cumhur İttifakı, 28’inci dönem parlamentosu ve yeni kabinenin göreve başlamasının ardından Kurban Bayramı’ndan önce toplumsal kesimlere yönelik bir teklif paketini yasalaştırmaya hazırlanıyor. Bunların arasında gençlere bir defaya özgü vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanınması ile kira artışlarına sınırlama düzenlemesi de var.

Hürriyet’te yer alan habere göre, komisyon oluşumlarından sonra Meclis’in ilk mesaisine gelecek hafta başlaması ve Kurban Bayramı tatiline kadar çalışması öngörülüyor. Cumhur İttifakı, Seçim sürecinde toplumsal kesimlere yönelik bazı vaatleri bayramdan önce uygulamaya geçirmeyi planlıyor. Ekonomik bir paket “torba teklif” olarak Meclis’e sunulacak. Kurban Bayramı’nın ardından da, ivedi bazı düzenlemeler için Meclis’in 15 Temmuz’a kadar çalışması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.