CNN TÜRK'TE GÜLÜDREN 50+1 DİYALOĞU

Gündem 16.05.2023 - 14:46, Güncelleme: 16.05.2023 - 14:46
 

CNN TÜRK'TE GÜLÜDREN 50+1 DİYALOĞU

KOCAELİ HABERİ
CNN Türk’te Ahmet Hakan ve Abdülkadir Selvi arasında geçen konuşmada Selvi iki aday arasında yapılacak ikinci turda ‘50+1 şartı’ olmadığını söyledi. CNN Türk kanalında seçim sonuçlarını ve ikinci tur hesaplarını konuşan gazeteci Abdülkadir Selvi ve Ahmet Hakan'ın diyaloğu güldürdü.  Abdülkadir Selvi, iki adayın yarıştığı ikinci turda 'yüzde 50+1 şartı olmadığını' söylerken "2. turda en fazla oyu alan kazanacak" dedi.  Ahmet Hakan ise, "Öyle mi ya, 2. turda en fazla alan kazanacak" diye karşılık verdi. Araya giren SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ise iki kişi yarıştığı için daha fazla oy alan adayın zaten yüzde 50'yi geçeceğini ifade etti. 
KOCAELİ HABERİ

CNN Türk’te Ahmet Hakan ve Abdülkadir Selvi arasında geçen konuşmada Selvi iki aday arasında yapılacak ikinci turda ‘50+1 şartı’ olmadığını söyledi.

CNN Türk kanalında seçim sonuçlarını ve ikinci tur hesaplarını konuşan gazeteci Abdülkadir Selvi ve Ahmet Hakan'ın diyaloğu güldürdü. 

Abdülkadir Selvi, iki adayın yarıştığı ikinci turda 'yüzde 50+1 şartı olmadığını' söylerken "2. turda en fazla oyu alan kazanacak" dedi. 

Ahmet Hakan ise, "Öyle mi ya, 2. turda en fazla alan kazanacak" diye karşılık verdi.

Araya giren SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ise iki kişi yarıştığı için daha fazla oy alan adayın zaten yüzde 50'yi geçeceğini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.