CİNAYETTEN ARANAN ŞAHIS GEBZE'DE YAKALANDI

Asayiş 05.03.2023 - 18:20, Güncelleme: 05.03.2023 - 18:28
 

CİNAYETTEN ARANAN ŞAHIS GEBZE'DE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kasten öldürme suçundan 22 yıl 3 Ay 13 hapis cezası bulunan şahıs Gebze'de güvenlik güçlerinin yaptığı operasyon ile yakalandı İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yazılı açıklaması: Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;   “Kasten Öldürme” suçlarından toplam 22 Yıl 3 Ay 13 Gün Hapis Cezası ile aranan S.S. (36) isimli şahıs, 04.03.2023 günü Gebze ilçesinde yapılan çalışma sonucu yakalanmıştır. Hükümlü şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün Kandıra Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.      Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.     Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Kasten öldürme suçundan 22 yıl 3 Ay 13 hapis cezası bulunan şahıs Gebze'de güvenlik güçlerinin yaptığı operasyon ile yakalandı

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yazılı açıklaması:

Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 
 “Kasten Öldürme” suçlarından toplam 22 Yıl 3 Ay 13 Gün Hapis Cezası ile aranan S.S. (36) isimli şahıs, 04.03.2023 günü Gebze ilçesinde yapılan çalışma sonucu yakalanmıştır. Hükümlü şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün Kandıra Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.     

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.    

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.