ÇİÇEĞİ BURNUNDA VEKİL HÜLAGÜ GENÇLERİ RAHATLATTI

Eğitim-Kültür-Sanat 17.05.2023 - 19:47, Güncelleme: 17.05.2023 - 19:47
 

ÇİÇEĞİ BURNUNDA VEKİL HÜLAGÜ GENÇLERİ RAHATLATTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr.Sadettin Hülagü ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin talebine kayıtsız kalmadı. ONLİNE SINAV İSTEĞİ Kocaeli Üniversitesi’nde uzun süre rektörlük yapan ve bu süreçte öğrencilerin her isteğini yerine getirmek için uğraşan Prof.Dr.Sadettin Hülagü, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde AK Parti Kocaeli Milletvekili seçildikten sonra da öğrencileri unutmadı. İlk icraatı, öğrencilerin talebini yerine getirmek oldu. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimi’ne denk gelen final sınavlarının, mağduriyet yaşanmaması için online olarak yapılmasını istemişti. Milletvekili Hülagü, bh isteği AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’la birlikte, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Zafer Cantürk’e ilettiklerini ve olumlu yanıt aldıklarını, sınavın online olacağını duyurdu. Hülagü’nün sosyal medyadan yaptığı açıklamaya öğrencilerden binlerce beğeni ve teşekkür mesajı geldi. Hülagü’nün paylaşımı şöyleydi: HÜLAGÜ DUYURDU “Sevgili Gençler, Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle 28 Mayıs’ta yapılacak sınavlarda sizlerin mağduriyet yaşamaması için AK Parti İl Başkanımız Dr.Şahin Talus’la beraber KOÜ Rektörümüz Prof.Dr.Zafer Cantürk ile temas kurulmuş olup, sınavların online yapılması isteğiniz kendisine iletilmiş, Rektörümüz konu hakkında olumlu düşündüklerini belirtmiş ve en kısa zamanda Senato kararı olarak ilan  edileceğini söylemiştir. Sınavda tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü aynı zamanda eski Sakarya Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Muzaffer Elmas hocamla da görüştüm, hassasiyet ve isteklerinizi ilettim. Endişeye muhal bir durum yok”.    
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr.Sadettin Hülagü ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin talebine kayıtsız kalmadı.

ONLİNE SINAV İSTEĞİ
Kocaeli Üniversitesi’nde uzun süre rektörlük yapan ve bu süreçte öğrencilerin her isteğini yerine getirmek için uğraşan Prof.Dr.Sadettin Hülagü, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde AK Parti Kocaeli Milletvekili seçildikten sonra da öğrencileri unutmadı. İlk icraatı, öğrencilerin talebini yerine getirmek oldu. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimi’ne denk gelen final sınavlarının, mağduriyet yaşanmaması için online olarak yapılmasını istemişti. Milletvekili Hülagü, bh isteği AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’la birlikte, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Zafer Cantürk’e ilettiklerini ve olumlu yanıt aldıklarını, sınavın online olacağını duyurdu. Hülagü’nün sosyal medyadan yaptığı açıklamaya öğrencilerden binlerce beğeni ve teşekkür mesajı geldi. Hülagü’nün paylaşımı şöyleydi:

HÜLAGÜ DUYURDU
“Sevgili Gençler, Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle 28 Mayıs’ta yapılacak sınavlarda sizlerin mağduriyet yaşamaması için AK Parti İl Başkanımız Dr.Şahin Talus’la beraber KOÜ Rektörümüz Prof.Dr.Zafer Cantürk ile temas kurulmuş olup, sınavların online yapılması isteğiniz kendisine iletilmiş, Rektörümüz konu hakkında olumlu düşündüklerini belirtmiş ve en kısa zamanda Senato kararı olarak ilan  edileceğini söylemiştir. Sınavda tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü aynı zamanda eski Sakarya Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Muzaffer Elmas hocamla da görüştüm, hassasiyet ve isteklerinizi ilettim. Endişeye muhal bir durum yok”.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.