CHP'NİN DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Dünya 03.09.2023 - 00:05, Güncelleme: 03.09.2023 - 00:05
 

CHP'NİN DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz aya yapılan CHP Dilovası kongresinde ilçe başkanı seçilerek ismini bir CHP'li olarak Kocaeli İl ve ilçe Örgütleri ile CHP Ankara Genel Merkez düzeyinde lanse eden Servet Turan'ın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Dilovası Belediye Başkan adayı gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.. Saygın ve düzgün kişiliği ile Dilovası'ında tanınan ve özellikle aşiretler üzerinde etkili bir isim olmasıyla bilinen Servet Turan'ın CHP Dilovası Belediye Başkan adaylığı yolunda en büyük destekçilerinin de, CHP Kocaeli İl Örgütünün Dilovası'ndan sorumlu başkan yardımcısı Baran Aydın ile Dilovalılar tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan CHP Kocaeli Milletvelkili Nail Çiler'in olacağı konuşuluyor..
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz aya yapılan CHP Dilovası kongresinde ilçe başkanı seçilerek ismini bir CHP'li olarak Kocaeli İl ve ilçe Örgütleri ile CHP Ankara Genel Merkez düzeyinde lanse eden Servet Turan'ın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Dilovası Belediye Başkan adayı gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor..

Saygın ve düzgün kişiliği ile Dilovası'ında tanınan ve özellikle aşiretler üzerinde etkili bir isim olmasıyla bilinen Servet Turan'ın CHP Dilovası Belediye Başkan adaylığı yolunda en büyük destekçilerinin de, CHP Kocaeli İl Örgütünün Dilovası'ndan sorumlu başkan yardımcısı Baran Aydın ile Dilovalılar tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan CHP Kocaeli Milletvelkili Nail Çiler'in olacağı konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.